Artem Podobryansky. Een magische wereld.

Mamka kindermeubelfabriek maakt de meest design, de veiligste en de meest stijlvolle kindermeubelen in Nederland. Artem Podobryansky, medeoprichter van de Mamka™ kinderruimte studio, legt uit hoe ze succesvol zijn geworden.

Nadruk op designmeubelen

Afgebeeld: Artem Podobryansky, medeoprichter van de Mamka™ studio van kinderruimten

We leven in goede tijden. De cultuur en de technologie zijn zo hoog dat gezinnen zich tegenwoordig de magische sfeer van hun eigen huis kunnen veroorloven. De kinderkamer was echter lange tijd geen kerngebied van het interieur. We besloten dit te veranderen.

Fabriek Mamka is uitgerust met de meest geavanceerde productielijnen, waardoor de meest geavanceerde fantasieën van onze klanten kunnen worden gerealiseerd.

Naast de technische uitrusting hebben wij een eigen ontwerpstudio en bouwbureau opgezet en zijn wij momenteel het enige bedrijf dat zich bezighoudt met interieurontwerp, van individuele visualisatie tot professionele bouwdocumentatie en productie.

Onze kenmerken

We hebben veel kleine garages in dit land van het schrijnwerk in de keuken. Meer ontwerpstudio's klaar om het interieur van uw dromen te creëren. Dat is gewoon de ontwerpdocumenten gemaakt om de belastingen te berekenen, soorten verbindingen van verschillende materialen, stabiliteit, enz! Er is ook het gebrek aan een kwaliteitscontrole afdeling is het ontbreken van een QA afdeling, en als gevolg daarvan de aankoop en het gebruik van ondermaatse materialen.

Het zwakke punt van de ontwerpstudio is de ontkoppeling van de realiteit van haar concepten. «Ik ben een kunstenaar, zo zie ik het" – de slogan van de meerderheid.

We hebben de drie posities gecombineerd:

1. Individueel ontwerp.

2. Techniek en ontwerp.

3. Hi-tech productie.

Wij zijn momenteel de enige interieurstudio in Nederland met een compleet assortiment producten voor kinderkamers een full-service bedrijf.

Onze ontwerpers

Onze eigen ontwerpstudio beperkt ons niet in de samenwerking met externe ontwerpers en architecten. Integendeel, wij bieden graag de diensten van onze visualisatoren en ontwerpers aan om het project tot in de perfectie te brengen, zodat de eindklant zijn toekomstige kamer alleen maar kan bewonderen!

De verschillen in kindermeubilair

Kindermeubilair is een andere wereld. Het begint allemaal met de juiste definitie van de belangrijkste functionele gebieden die we in de ruimte kunnen inpassen:

  • Opslagruimte
  • Slaap
  • Studeren bij
  • Sport
  • spelen

Vervolgens is het belangrijk om een individueel kleurenpalet te kiezen, voor de toekomstige kleine eigenaar. Het is belangrijk de voorwerpen niet te overladen met te veel kleuren, maar tegelijkertijd een blijvende indruk op een kind te maken!

En natuurlijk ergonomie en veiligheid van hoeken en gewrichten is het belangrijkste en we hechten er veel belang aan…

Leeftijdscategorieën

Vandaag richten wij ons op twee belangrijke leeftijdsgroepen:

1. Kinderen van 2 tot 7 jaar

2. Kinderen van 8 tot 14 jaar

Wat we produceren

Wij zijn een multi-profiel bedrijf dat zich richt op het creëren van turn-key interieurs voor kinderen. Zeker een van onze meest opvallende gebieden is de productie van complexe ontwerpen. Bijvoorbeeld bedden als "Domiky" (Huis), «Koetsen, «Dubbeldekkerskastelen, «Dump trucks", en nog veel meer. Maar het produceren van alle meubels in een kamer volgens individuele projecten is onze absolute liefde!

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: