De 11 beste vloertoiletten met stortbak

Elke woning of flat heeft een WC nodig. Als de eigenaar het element van het toilet of de badkamer uiteindelijk vergeet, heeft hij/zij de juiste keuze gemaakt. Op het eerste gezicht is het kopen van een toiletpot niet moeilijk, vooral omdat de binnenlandse markt een enorm scala aan producten uit de hele wereld biedt. Maar de eerste onervaren gebruiker kan in de war raken door de eerste vragen van de verkoopmedewerker. Wees klaar om te kopen met waardevol deskundig advies.

Hoe kiest u een toiletreservoir?

 1. Ontwerp.Er is een categorie mensen die uiterlijk als belangrijkste selectiecriterium beschouwen. Tegenwoordig zijn er zowel traditioneel gevormde toiletpotten als originele modellen. Liefhebbers van retro-stijl kijken naar de toiletten met scharnierende stortbak.
 2. Verbindingsmethode.Maar als je naar het glanzende wit van het bassin kijkt, zijn er nog enkele technische kwesties waar je rekening mee moet houden. Het eerste waar u aan moet denken is de aansluiting op de riolering. Verkrijgbaar in horizontale, schuine en verticale uitlaten. De gemakkelijkste manier om de toiletpot op de leiding aan te sluiten is via de horizontale en haakse bochten. Nog beter als de WC een universele uitlaat heeft.
 3. Afmetingen. beperkt de keuze van de consument en de grootte van de ruimte waarin de aankoop zal worden geïnstalleerd. Kleinere toiletten of badkamers hebben een compact model nodig met een gecombineerd of ingebouwd reservoir. Als de badkamer van uw huis groot is, biedt dat meer ruimte voor uw verbeelding.
 4. Materialen.De keuze van het kommateriaal is betrekkelijk eenvoudig. De klant krijgt producten van porselein of aardewerk aangeboden. Voor de bevestiging kunnen zowel metalen als kunststof bevestigingsmiddelen worden gebruikt. Stalen fittingen met plastic deksels zijn de veiligste oplossing.
 5. Flush.De methode van spoelen en de spoelmodi bepalen het economisch gebruik van water. Modellen met rugspoeling worden beschouwd als de meest economische. Druk op een van deze knoppen om de stortbak volledig te legen, de tweede knop leegt slechts de helft van het beschikbare water.
 6. optionelefunctionaliteit. De toiletten van vandaag hebben een aantal opties. Anti-spatsysteem voorkomt opspattend water bij het spoelen. Het deksel moet een zacht daalsysteem hebben – het sluit de kom soepel zonder menselijke hulp. Het is vooral nuttig ’s nachts, wanneer elk geluid het duidelijkst te horen is.

Onze 11 beste stortbak toiletten staan in onze review. De beoordeling is gebaseerd op feedback van deskundigen en consumenten.

Welke wc-pot is beter wand- of vloerhangend?

Type WC

Voordelen

Nadelen

Geschorst

+ compact

+ gemak van schoonmaken

+ aantrekkelijke uitstraling

+ Stille spoeling

hoge installatiekosten

de muur moet worden versterkt

– Alleen een inbouwreservoir is mogelijk

Vloerstortbak

+ breed assortiment

+ Verschillende stortbakaansluitingen

+ eenvoudige montage en aansluiting

– Moeilijkheden bij het schoonmaken van de kamer

neemt meer ruimte in beslag

– Veel modellen maken veel lawaai bij het spoelen

Ranglijst van de beste vloertoiletten met stortbak

Nominatie plaats productnaam prijs
De beste UNITAS VOORDELEN met het inbouwreservoir in combinatie (compact) 1 Jacob Delafon Reve 5033K-00 29 140€
2 Roca The Gap 34273700H+341730000 15 100€
3 Villeroy Boch O.novo 56581001 11 128€
4 Jika Mio 823716000 (met stortbak) 8 467€
5 AM.PM Spirit C708607SC 15 000€
Beste WC-vloerenMet inbouwreservoir 1 Jacob Delafon Ove E1584-00 22 040€
2 LAUFEN Palomba 8.2380.6.000.000.1 16 436€
3 Roca Meridian 347247000 23 642€
4 AM.PM Inspire C501438WH 10 590€
De beste wandhangende staande wc’s 1 KERASAN Retro 1011 17 791€
2 MIG
 • ORE Gianeta ML.GNT-25.811.BI
 • 23 250€

  De beste WC-potten met het gecombineerde reservoir

  De populairste WC-modellen zijn tegenwoordig die met een gecombineerd reservoir. Ze zijn compact en elegant genoeg, en hun prijs blijft een van de meest betaalbare. Er zijn verschillende modellen die de deskundigen aanbevelen.

  Jacob Delafon Reve 5033K-00

  Beoordeling: 4.9

  Jacob Delafon Reve 5033K-00

  De Jacob Delafon Reve 5033K-00 Franse inbouwwc is zeer opvallend. Het model heeft een rechthoekige vorm van kom, deksel en stortbak. Gemaakt van hoogwaardig sanitair porselein met glazuur. Slijtvast, hygiënisch, perfect glad en dicht. De toiletpot heeft een universele afvoer, zodat u de afvoerrichting kunt kiezen. Het afneembare zitdeksel is gemaakt van thermodynamisch materiaal en voorzien van een continu vallend systeem.

  Een aantal moderne voorzieningen, zoals het Anti Splash systeem en het dubbele spoelsysteem. 3 of 6 liter water gebruikt, afhankelijk van de gekozen afvoermodus. Deskundigen hebben het Franse toilet de eerste plaats gegeven in onze ranglijst, ondanks de hoge prijs.

  Voordelen

  • Porseleinen kom met glazuur;
  • universele spoeling;
  • microlift;
  • elegant ontwerp.

  Nadelen

  • hoge prijs.

  Roca The Gap 34273700H+341730000

  Beoordeling: 4.8

  Roca The Gap 34273700H+341730000

  De Roca The Gap 34273700H+341730000 randloos wandcloset uit Spanje komt op de tweede plaats in de ranglijst. Hij heeft een zuinig waterverbruik; hij heeft twee spoelstanden (2 en 4 liter). Model met rechthoekige kom, stortbak en deksel, maar met afgeronde hoeken. Dankzij het ontwerp voor wandmontage kan de toiletpot rechtop worden geïnstalleerd. Het water wordt naar het onderste gedeelte van de stortbak geleid, de mechanische bediening van de spoeling is eenvoudig te bedienen.

  Het interessante ontwerp past bij diverse interieurs en voldoet aan alle moderne eisen. Gebruikers prijzen het model om zijn mooie uiterlijk, hoogwaardige afwerking en redelijke prijs. De installatie moet met zorg gebeuren, want de combinatie stortbak en wandcloset is de populairste van de huidige modellen. . Er ontstaan scheuren in de kom als deze verkeerd is uitgelijnd.

  Voordelen

  • mooie verschijning;
  • zuinig waterverbruik;
  • Glad komoppervlak;
  • redelijke prijs.

  Nadelen

  • Er zijn gevallen van barsten in de kom.

  Villeroy Boch O.novo 56581001

  Beoordeling: 4.7

  Villeroy Boch O.novo 56581001

  Om elke badkamer of toilet te verfraaien, heeft het Duitse Villeroy Boch O.novo 56581001. De strakke lijnen van de Spirit C70860 en de strakke lijnen van de AM PM Spirit familie bieden een eigentijds ontwerp dat de esthetische aantrekkingskracht van een minimalistisch ontwerp behoudt. Sanitair van porselein zorgt voor de vereiste duurzaamheid, hygiëne en oppervlaktehardheid. Deze WC-pannen zijn gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Wat de installatiedetails betreft, is het bestemd voor installatie dicht bij de muur en met horizontale aansluiting op de afvoer.

  De Duitse fabrikant heeft zijn product uitgerust met het waterbesparende Aquareduct-systeem met twee spoelmodi. De deskundigen zetten het model op de derde plaats in het klassement, t. . gebruikers melden snelle vervuiling door het ruwe oppervlak op sommige delen van de kom.

  Voordelen

  • hedendaagse stijl;
  • lage kosten;
  • het slijtageoppervlak;
  • zuinig waterverbruik.

  Voordelen

  • ruw oppervlak van de kom.

  Jika Mio 823716000 (met stortbak)

  Beoordeling: 4.7

  Jika Mio 823716000 (met stortbak)

  De Jika Mio 823716000 Tsjechië staande WC is verkrijgbaar tegen de voordeligste prijs voor de huishoudelijke consument. het model heeft een afgeronde vorm van de kom en de stortbak. Door de discrete stijl past hij in verschillende badkamer- en toiletinterieurs. Zoals veel concurrerende producten is dit sanitair product niet voorzien van een zitting. Sommige handelaars verkopen de reservoirs afzonderlijk van de pan. De afvoer is verticaal geplaatst – dit is belangrijk om in gedachten te houden bij de installatie. Reservoirinhoud van 6 liter, met een mechanisch mechanisme en twee spoelstanden.

  Gebruikers houden van de afwerking, de kleur en het comfort van het toilet. Betaalbare prijs met moderne kenmerken zoals dubbele spoeling en anti-spatrand. het ontbreken van de deksel in de complete set en de lage kwaliteit van het slotbeslag behoren tot de nadelen.

  Voordelen

  • betaalbare prijs;
  • betrouwbaarheid;
  • kwaliteitsspoeling;
  • anti-spat.

  Nadelen

  • niet de hoogste kwaliteit kleppen.

  AM.PM Spirit C708607SC

  Beoordeling: 4.6

  AM.PM Spirit C708607SC

  Onderaan onze beoordeling van de beste WC’s met een gecombineerd reservoir model AM.PM Spirit C708607SC. De recensenten plaatsen het in de topcompetitie voor zijn geometrische ontwerp. Nauwkeurige randen harmoniëren met gladde oppervlakken en afgeronde hoeken. Niet elke fabrikant is in staat zulke verfijnde porseleinen producten te vervaardigen. De sterke punten van de Duitse toiletpot zijn de stille spoeling (17 dB), die is uitgerust met een zuinig systeem EcoLogic. Het bespaart 600 ml water bij elke spoeling. Bovendien maakt de terugslagklep het gemakkelijker om de pan schoon te houden.

  gebruikers zoals de 25 jaar garantie, de krachtige en efficiënte spoelbak, de energiebesparende. Er zijn ook enkele negatieve aspecten, bijvoorbeeld vastgestelde gevallen van gebrekkige producten (krassen op het glazuur, barsten in de achterkant).

  Voordelen

  • oorspronkelijke vorm;
  • Rustig aan;
  • zuinig waterverbruik.

  Nadelen

  • er zijn geen significante fouten geconstateerd.

  Beste staande WC’s met inbouwreservoir

  Vloertoiletten met inbouwreservoirs worden steeds populairder. Aangezien alleen de kom in de kamer wordt geïnstalleerd en het reservoir achter de muur wordt verborgen, is dit de meest compacte installatieoptie. Specialisten hebben verschillende interessante modellen onder de aandacht gebracht.

  Jacob Delafon Ove E1584-00

  Beoordeling: 4.9

  Jacob Delafon Ove E1584-00

  De Jacob Delafon Ove E1584-00 toiletverlenging was om een aantal redenen de winnaar van onze ranglijst. De zachte lijnen van het model creëren een echte ontspannen sfeer. De fabrikant gebruikte hoogwaardig sanitair porselein met een glazuurafwerking. Het product werd door deskundigen geprezen om zijn slijtvastheid, perfecte gladheid en hygiëne. Met de universele uitloop kan de gebruiker de gewenste uitblaasrichting kiezen. Het Soft Close deksel is gemaakt van thermo turret en is voorzien van een stil soft-closing mechanisme.

  Gebruikers hebben de hoge kwaliteit, het stijlvolle ontwerp en het onderhoudsgemak van het Franse toilet geprezen. Alleen de prijs van het model heeft bepaalde kritiekpunten.

  Voordelen

  • ingenieus ontwerp;
  • bestendig en betrouwbaar;
  • het geluidloos laten zakken van het deksel;
  • eenvoudige verzorging.

  Nadelen

  • hoge prijs.

  LAUFEN Palomba 8.2380.6.000.000.1

  Beoordeling: 4.8

  LAUFEN Palomba 8.2380.6.000.000.1

  Op het eerste gezicht lijkt de aankoop van een LAUFEN Palomba 8.2380.6.000.000.1 ziet er aantrekkelijker uit dan de Jacob Delafon Ove. Het model wordt echter nog steeds voor een aantrekkelijke prijs verkocht, omdat de stoelbekleding niet bij de levering is inbegrepen. Het ontwerp voor wandmontage is gebaseerd op een schuine uitlaat, waarmee bij de installatie rekening moet worden gehouden. De kom is gemaakt van sanitaire faience, beschermd door een anti-vuil coating. De rechthoekige vorm van de toiletpot heeft afgeronde hoeken en randen, wat bijdraagt tot de verfijning van het product. Uitstekend vakmanschap met 5 jaar garantie.

  Gebruikers hebben geen grote klachten over de kwaliteit van de kom zelf, het ontwerp of het comfort. Alleen bij het doorspoelen worden spatten en druppels door de ruimte verspreid.

  Voordelen

  • mooie verschijning;
  • hoogwaardige faience;
  • gemakkelijk te bedienen;
  • comfortabele stoelen.

  Nadelen

  • zwakke flush;
  • geen deksel in de verpakking.

  Roca Meridian 347247000

  Beoordeling: 4.7

  Roca Meridian 347247000

  Het Spaanse Roca Meridian 347247000 vloertoilet zal zeker elk toilet of badkamer verfraaien. De douchebak is gemaakt van sanitair faience en heeft een modern, minimalistisch design. Ontwerp biedt een horizontale uitlaat, het oppervlak van de kom heeft een gladde slijtvaste coating. De enige extra opties die de deskundigen ontdekten waren het anti-spatsysteem. Het model is duur, maar de uitrusting is uiterst slecht, zelfs geen deksel. Daarom staat dit staande toilet slechts op de derde plaats in de ranglijst.

  Binnenlandse consumenten houden van zijn aantrekkelijke vorm, compacte afmetingen en hoogwaardige afwerking. De nadelen van eigenaars zijn de hoge prijs en het lawaai bij het spoelen.

  Voordelen

  • universeel ontwerp;
  • fijne afwerking van de kom;
  • anti-spat systeem;
  • compacte afmetingen.

  nadelen

  • hoge prijs;
  • luidruchtig spoelen.

  AM.PM Inspire C501438WH

  Beoordeling: 4.6

  AM.PM Inspire C501438WH

  Een soortgelijk ovaal Duits staande toilet AM.PM Inspire C501438WH. De schaal is van porselein, er is geen stoelhoes inbegrepen. Het model heeft ook een onverslaanbare prijs. Het ontwerp voor wandmontage maakt een horizontale aansluiting op de riolering mogelijk. Wat de extra opties betreft, is het anti-spatsysteem het populairst.

  Het product was slechts één stap verwijderd van de eerste plaats op de ranglijst. . Consumentenrecensies zijn kritisch. Sommige gebruikers zijn ontevreden over de kwaliteit van de spoeling, anderen klagen over zwakke fittingen. Maar de betaalbare prijs en de degelijke kwaliteit van het toilet maken het voorwerp van oprechte belangstelling bij potentiële kopers.

  Voordelen

  • betaalbare prijs;
  • anti-spat systeem;
  • kwaliteitsvervaardiging.

  Nadelen

  • slechte verpakking;
  • lage spoeling.

  Beste wandclosets

  De installatie van een wc-pot met een wandreservoir is vaak een stilistische uitdaging. Ze passen goed in retro instellingen. Het aantal originele toiletpotten op de Nederlands markt is niet erg groot. Hier zijn een paar unieke modellen.

  KERASAN Retro 1011

  Beoordeling: 4.9

  KERASAN Retro 1011

  Retro liefhebbers zullen het design van de KERASAN Retro 1011 spoelkraan waarderen. Het Italiaanse model valt op door zijn ovale komvorm met decoratieve overgangen, een stijlvol inbouwreservoir met een chromen buis. U hoeft alleen het deksel van de zitting apart te kopen. Horizontale uitlaat voor aansluiting op afvalwater. De kom zelf is gemaakt van sanitair porselein, dat perfect glad is. De fabrikant bevestigt de hoge kwaliteit van zijn product met een garantie van 15 jaar. Twee optionele kleuren (wit en zwart). Het model neemt terecht de eerste plaats in op de ranglijst.

  Huishoudelijke gebruikers hebben de kwaliteit en functionaliteit van deze vloerpan geprezen. Het model combineert perfect een betaalbare prijs met een stijlvol retro design.

  Voordelen

  • retro design;
  • decoratieve overgangen;
  • chromen buizen;
  • 15 jaar garantie.

  Nadelen

  • niet gevonden.

  MIG
 • ORE Gianeta ML.GNT-25.811.BI
 • Beoordeling: 4.8

  Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Comments: 1
  1. Rick

   Kun je me wat meer informatie geven over de verschillende opties voor vloertoiletten met stortbak? Zijn er bepaalde merken waar ik op moet letten? En welke specificaties zijn belangrijk om in gedachten te houden bij het kiezen van het beste vloertoilet voor mijn badkamer? Alvast bedankt voor je hulp!

   Beantwoorden
  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: