De 15 beste basissen voor gelpolish

Een perfecte manicure met gelpolish is onmogelijk zonder eerst een basislaag aan te brengen. De basis (base coat) is een product dat fungeert als binding tussen de gekleurde nagellak en het nageloppervlak. Het egaliseert ook, voorkomt chippen en schuren, waardoor uw manicure langer meegaat. De meeste gelbasislagen zijn helder, maar sommige zijn ook verkrijgbaar in lichtroze of crèmekleurige tinten. Veel producten bevatten additieven om nagelbroosheid tegen te gaan, nagelgroei te stimuleren en schimmelziekten te voorkomen. Wij hebben de beste basis voor nagellak op een rijtje gezet. Deze beoordeling is gebaseerd op feedback van praktiserende nagelstylisten en algemene doe-het-zelvers.

Beste gel basislakken

Nominatie Plaats Naam Prijs
De beste basis voor gellak 1 Enity Base Coat + Top Coat 531 €
2 CND Base Coat 790 €
3 Haruyama Basis 250 €
4 Masura Vloeibare Basis 549 €
De beste Euroberen basis voor gelnagellak 1 Correctie Eurober van Artex 750 €
2 Kodi Eurober Basis 590 €
3 Beautix Royal Base 990 €
4 Supernagel Arnelle Super Dikke Basis 750 €
5 Ingarden Ideal Nails 595 €
De beste camouflagebasis voor gelpolish 1 Vogue Nails Eurober (beige) 800 €
2 K
 • o Professionele basis
 • 700 €
  3 Rio Profi 390 €
  4 TNL Kleurbasis #04 210 €
  Beste basis met chip- en krasbestendigheid 1 Monami Eurober Base Scotch – 600 €
  2 KINETICS Schild basisrubber 940 €

  De beste gewone basis voor gelnagellak

  Enity Base Coat + Top Coat

  Beoordeling: 4.9

  Enity Base Coat+Top Coat

  De kit bevat zowel een basecoat als een topcoat. Het product is gemaakt in de VS. De tube is voorzien van een zeer comfortabele korte borstel, die het aanbrengen vergemakkelijkt. Meesters die het gebruikt hebben merken de goede hechting tussen de nagelplaat en de decoratieve verf op. De coating lost goed op met manicure remover.

  De uithardingstijd met UV-licht is ongeveer 60 seconden, de uithardingstijd met LED-licht is ongeveer 15-20 seconden. De Enity Base Coat heeft bewezen uitstekend compatibel te zijn met vrijwel alle producten van fabrikanten. De 2 flesjes worden meestal per paar verkocht, wat betekent dat u voor de set ongeveer €2200-2400 moet betalen. Een Eurober Base kost dus ongeveer 1100 – 1200 €.

  Voordelen

  • Een handige kwaliteitskwast;
  • Goede hechting voor langdurige manicure;
  • Uithardingstijd;
  • één laag grondverf is voldoende.

  Nadelen

  • hoge prijs.

  CND Base Coat

  Beoordeling: 4.8

  CND Base Coat

  Van de in Amerika gemaakte Enity Base Coat is aangetoond dat het onregelmatigheden in de nagels geneest. Het heeft de textuur van een perfect gladde basis, waardoor de gekleurde vernis zeer gemakkelijk uithardt. Middelmatig dik product dat gemakkelijk uit te smeren is. Het uitharden met UV-licht duurt ongeveer 2 minuten, maar met het LED-licht duurt het 30 seconden. De resterende nagellakremover hoeft niet te worden verwijderd: daardoor blijft de nagellak stevig op het nageloppervlak zitten.

  Bij het verwijderen van de manicure lost de coating volledig op in 12-15 minuten en pelt hij af zonder gebruik van een drukker. Geen basecoat na het verwijderen, geen braam nodig, want het geeft geen nagels. Vrouwen merken de fenomenale houdbaarheid van CND Base Coat op, en reviews hebben opgemerkt dat de basis niet afbladdert aan de randen of chipt.

  Voordelen

  • Efficiëntie: de hoeveelheid vloeistof in het borsteltje is voldoende om vijf nagels te bedekken zonder een tweede keer in het flesje te moeten dippen;
  • eenvoudige verwijdering;
  • de decoratieve lagen blijven stevig op hun plaats.

  Nadelen

  • Hoge prijs van ongeveer 1400 roebel voor 7,3 ml;
  • Grote kans dat je een vervalsing krijgt.

  Haruyama Basis

  Beoordeling: 4.7

  Haruyama Basis

  Haruyama Polyurethane Base staat in de nagelindustrie bekend als een manicurebasis die een langdurige manicure geeft. Het heeft een gemiddelde viscositeit en is gemakkelijk aan te brengen met minimale nivellering – het materiaal zelf is gedeeltelijk verdeeld over de nagelplaat, het kan worden gebruikt voor het nivelleren en opbouwen van de nagelarchitectuur. De Base creëert een stevige basis voor een manicure en zorgt voor een goede draagkwaliteit van de afgewerkte laag. De zuurgraad is optimaal voor een goede hechting en tast de structuur van de nagelplaat niet aan.

  Medium viscositeit Haruyama Base behoort tot het medium prijssegment, op de stroom wordt snel verbruikt, en betaalt zich vele malen terug.

  Voordelen

  • zelfnivellerende basis;
  • gemakkelijk aan te brengen en glad
  • verlengt de levensduur van uw manicure;
  • optimale prijs.

  Nadelen

  • Kan allergieën veroorzaken (gemiddelde zuurgraad).

  Masura Vloeibare Basis

  Beoordeling: 4.7

  Masura Vloeibare Basis

  Dit product van Nederlands makelij heeft het vertrouwen van veel vrouwen gewonnen. Producttoepassing Penseel – gemiddelde lengte, plat. de basis heeft een optimale consistentie: niet te dik, maar ook niet te slushy. Middelgrote fles met 11ml. Masura Fluid Base is een multifunctionele foundation met een uitstekende hechting. Het aanbrengen van deze basis levert geen problemen op bij het verwijderen van de nagellak: hij lost goed op en komt gemakkelijk van het oppervlak af.

  Masura gelpolish mengt het beste met de Ge

 • Harmony, Entiti One. De compatibiliteit met Chinese producten is bevredigend: ze gaan waarschijnlijk niet langer dan 14 dagen mee. Wanneer het kleverige residu van de nagellamp is verwijderd, is het resultaat een volledig natuurlijk ogende manicure. Het is perfect voor wie om welke reden dan ook geen gekleurde nagels kan hebben, maar wel zijn nagels wil beschermen. De uithardingstijd is 2 minuten in een UV-lamp en tot 30 seconden in een LED-lamp. Een fles kost ongeveer 800 roebel.

  Voordelen

  • Kan 2 weken of meer duren;
  • gemakkelijk op te lossen met een speciale vloeistof.

  Nadelen

  • Voldoende compatibiliteit met Chinese producten;
  • Het product kan na verwijdering een braam op de nagelplaat achterlaten.

  De beste Euroberen basis voor gelnagellak

  Dit soort basis heeft verschillende voordelen ten opzichte van conventionele producten:

  1. De consistentie van Euroberen bodems is dichter en dikker, waardoor zelfs het meest oneffen oppervlak gladder wordt.
  2. De manicure gaat langer mee met deze coating, omdat de lak niet barst en niet splintert.
  3. Dankzij de viscositeit kan het product gemakkelijk over de nagel worden verdeeld: het bloedt niet en bedekt de nagel gelijkmatig.
  4. De coating heeft een grote elasticiteit.
  5. Dit is de categorie met drie van de beste manicure basecoats.

  Correctie Eurober van Artex

  Beoordeling: 4.9

  Correctie Eurober van Artex

  De aangebrachte correctiebasis vult scheurtjes en onregelmatigheden op de nagelplaat op. Meesters gebruiken het op dunne, broze nagels. Het kan gebruikt worden onder nagellak of gelverf. Het product wordt gebruikt voor nagelarchitraven en aanvullende opbouw. De Corrector Eurober heeft een langwerpig flexibel kwastje, waardoor het zeer gemakkelijk aan te brengen is. De coating druipt niet en de basis hecht niet aan de laterale holte van de nagel.

  Het product hardt op drie verschillende manieren uit: LED-licht gedurende ongeveer 30 seconden, fluorescerend Ccfl-licht gedurende 60 seconden en UV-licht gedurende 2 minuten. Het product is verwijderbaar met een gel polish remover. Grote fles met 15ml. Een product kost ongeveer 750 roebel.

  De voordelen

  • optimale prijs-prestatieverhouding;
  • Perfecte weerstand (tot 4 weken) zonder peeling;
  • comfortabele borstel;
  • gemakkelijke toepassing.

  Nadelen

  • Door de vorm van het flesje blijft een klein deel van de basis onder en kan niet op het penseel worden aangebracht zonder het flesje te kantelen;
  • Sommige ambachtslieden melden een lichte krimp in de nagelzone bij gebruik van het product.

  Kodi Eurober Basis

  Beoordeling: 4.8

  Kodi Eurober Basis

  De tweede lijn bevat de beroemde Euroberen basis met kleeflaag Kodi Eurober Base van de Amerikaanse fabrikant van manicurebenodigdheden. Dit product is een van de beste op de nagelmarkt. De basis is van gemiddelde consistentie, gemakkelijk aan te brengen en zelfnivellerend zonder te spreiden, het vormt een sterke maar elastische basis voor een gel polish coating, die goed hecht aan de nagelplaat. Het product van Kodi kan worden gebruikt om zachte en broze nagels te versterken – de samenstelling is volledig onschadelijk voor de natuurlijke basis, het is geschikt voor zelfnivellerende nagelonregelmatigheden.

  Voordelen

  • medium consistentie;
  • bloedt niet;
  • Het is elastisch maar sterk;
  • geschikt om glad te strijken.

  Nadelen

  • niet gedefinieerd.

  Rubber basis

  Beoordeling: 4.8

  Beautix Royal Base

  De Franse gelpolish basis is vrij dik, en vereist daarom enige ervaring en vaardigheid bij het aanbrengen. De coating is kleurloos, transparant en zelfnivellerend. Het heeft een uitstekende plasticiteit en tegelijkertijd sterkte.

  Masters zeggen dat het beste resultaat wordt verkregen bij een omgevingstemperatuur van 23-25 ˚C. Bij koelere lucht wordt het product dikker, waardoor het minder goed nivelleert, en bij warm weer verliest het zelfs zijn verkoopbaarheid, omdat de opslagomstandigheden niet worden gehandhaafd. Beautix Royal Base gel nagellak kan worden verwijderd door zowel weken als vijlen. Het kost ongeveer 1000 roebel voor een flesje van 15 ml. De uithardingstijd van de basis met UV- en LED-licht is standaard voor de meeste producten: respectievelijk 2 minuten en 30 seconden.

  Voordelen

  • duurzaamheid en elasticiteit;
  • het product is zelfnivellerend;
  • Het heeft geen penetrante geur;
  • De coating kan gemakkelijk worden verwijderd, zonder de nagels te beschadigen.

  Nadelen

  • Temperatuurgevoeligheid van het product tijdens opslag en gebruik.

  Supernagel Arnelle Extra Dikke Basis

  Beoordeling: 4.8

  Supernagel Arnelle Super Dikke Basis

  Rubberen coating voor gelnagellak is zeer geschikt voor manicures op probleemnagels. Geproduceerd in Duitsland, heeft het een goede reputatie van kwaliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding. De consistentie van de basis is bijna dik. De houdbaarheid van de nagellak met dit product is 2 tot 3 weken. Om het te verlengen, wordt aanbevolen een coating in twee lagen aan te brengen. De basis maakt het mogelijk de geometrie te modelleren, de nagels in lengte te verlengen.

  Het product is verkrijgbaar in 12ml en 50ml. Een kleine fles kost 500-550 roebel, een grote fles ongeveer 1300 roebel. Dit laatste is zeer voordelig voor nagelstylisten. De producent verklaart dat het product hypoallergeen van samenstelling is, hetgeen door de gebruikers wordt bevestigd. Het preparaat hardt vrij snel uit: onder UV-licht gedurende 1 minuut, onder LED-lamp gedurende 30 seconden.

  Voordelen

  • lage prijs;
  • geen branderig gevoel bij het uitharden in een lamp;
  • aangename geur;
  • allergeenvrije samenstelling;
  • perfecte plaatuitlijning.

  Nadelen

  • geeft het product soms een beetje krimp;
  • Na 2 weken beginnen er schilferende plekken te verschijnen.

  Ingarden Ideal Nails

  Beoordeling: 4.7

  Ingarden Ideal Nails

  De nieuwe Ingarden Ideal Nails op Euroberbasis is beschikbaar op de Nederlands markt. Het is snel populair geworden door zijn uitstekende verwerkbaarheid – de dikke consistentie maakt het mogelijk om te werken met nagelarchitectuur, onder nagelriemtechnieken, de mogelijkheid om perfecte highlights te creëren, het bloedt niet maar kan zichzelf egaliseren. Niet minder belangrijk bij de keuze van de masters was de duurzaamheid van de manicure – de basis is compatibel met alle gel-laksystemen. Het is ook geschikt voor het versterken van dunne nagels die een elastische laag nodig hebben. Overigens is het mogelijk om één egalisatielaag aan te brengen – dat bespaart zowel het materiaal zelf als tijd voor de procedure.

  De Euroberen basis van de nagelmaker Ingarden Ideal Nails is voor veel vrouwen een echte uitkomst: hij heeft een lage chipping statistiek, hij kan gebruikt worden op korte en lange nagels, op dunne, broze en normale nagels.

  Voordelen

  • Een dikke basis om de nagels glad en sterk te maken;
  • Geschikt voor alle nageltypes en lengtes
  • Het is mogelijk om het in één laag aan te brengen;
  • Druipt niet, maar is zelfnivellerend.

  Nadelen

  • zijn niet gedefinieerd.

  De beste camouflerende basis voor gelnagellak

  De camouflageproducten worden gebruikt om de nagels te verlengen en bestaande onvolkomenheden te camoufleren. Verkrijgbaar in zacht beige of roze kleur; ideaal voor manicure of Franse manicure.

  Vogue Nails Eurober (beige)

  Beoordeling: 4.9

  Vogue Nagels Eurober

  Het product is gemaakt in Nederland en wordt geleverd in een flesje met een gemiddelde inhoud – 10 ml. Het product heeft een dichte, dikke consistentie, zodat het alle onregelmatigheden op de nagelplaat opvult. Kleur – zacht beige zonder parelmoerglans. Vogue Nails Eurober nagellak basis is bijna geurloos. De coating heeft een karkasopbouwend effect, waardoor de nagel dikker en sterker wordt. Meesters merken het gemak op van het oplossen met een speciale vloeistof.

  Manicure met het product gaat ongeveer 3 weken mee. Sommige vrouwen constateren een versnelde nagelgroei – tot 2 mm in 1 week. Gekleurde gelpolish loopt niet uit van deze basis op rollers. Trouwens, het is heel goed mogelijk om het zelfstandig te gebruiken en meteen een afwerkingslaag aan te brengen. Droogt in 2 minuten in UV-licht, maar in LED-lamp duurt het 30 seconden. Een fles kost ongeveer 550-600 roebel.

  Voordelen

  • betaalbare prijs;
  • karkaseffect, waardoor de basis de nagels betrouwbaar beschermt;
  • zelfs geschikt voor zeer zachte nagels.

  Nadelen

  • kan het oppervlak onregelmatig bedekken;
  • Soms is er een kleine beschadiging van de nagelplaat na verwijdering.

  K
 • o Professionele basis
 • Beoordeling: 4.8

  K<li></div><p>o Professional Base” src=”/images/schoonheid-en-gezondheid/61316666193661-2815.jpg” height=”500″ title=”K</p><li>o Professional Base”><p>Basis Camouflage K</p><li>o Professional is een van de populairste producten onder nagelstylisten, en zijn populariteit is te danken aan de mogelijkheid om het gelijkmatig en zonder strepen aan te brengen. Het heeft een Euroberen rug, wat betekent dat de coating sterk, maar veerkrachtig is. De consistentie is goed voor het bouwen van apex, vrije randoverlapping, onder de nagelriem, het product is zelfnivellerend en loopt niet uit, u kunt met meerdere vingers tegelijk werken, in plaats van elke vinger apart te drogen uit angst voor verschuiving van de toepassingsrand. De hoeveelheid pigment in het volume is dicht, één laag is genoeg om een nagel voor te bereiden voor french of design.<h4>Voordelen</h4><ul><li>dicht pigment;</li><li>toepassing zonder strepen en spatten;</li><li>De basis is zelfnivellerend;</li><li>Creëert een elastische laag.</li></ul><h4>Nadelen</h4><ul><li>niet gedefinieerd.</li></ul><h3> Rio Profi</h3><p>Beoordeling: 4.8</p><div style=Rio Profi

  Binnenlandse middeldikke gelpolish camouflerende basis is erg populair bij het schone geslacht. Het volume van de fles is klein, slechts 7 ml. Kwast van gemiddelde lengte en breedte, plat, waarmee u het product snel en gelijkmatig kunt aanbrengen. De uithardingstijd van de samenstelling is standaard. Het product werkt goed met alle merken gepigmenteerde lak. De coating wordt door de fabrikant aangeboden in twee kleurvarianten: zachtroze en lichtbeige. K Soms treedt er een kleine verkleuring op van de nagel na verwijdering.

  Vereist geen speciale inspanning bij het verwijderen van de manicure. Tijdens het werken hoopt het zich niet op bij de rollers, het strijkt vanzelf glad. De dekking blijft 3 weken goed bij gebruik van de basis. Veel vakmensen gebruiken dit product liever niet voor manicure op zeer ongelijke en dunne nagels. De kosten van een fles – ongeveer 300 roebel.

  Voordelen

  • hypoallergene samenstelling;
  • Zeer comfortabele borstel: Veel vrouwen noemen het de perfecte borstel;
  • langdurige dekking – tot 3 weken zonder peeling of barsten;
  • betaalbare prijs.

  Nadelen

  • Het kan strepen veroorzaken bij het aanbrengen;
  • onaangename geur.
  • Er zijn minimaal 3 lagen nodig om de nagel volledig te bedekken.

  TNL Kleurbasis #04

  Beoordeling: 4.7

  TNL Kleurbasis #04

  Dit product van Koreaanse makelij is zowel een basis als een zelfstandig decoratief product, wat tijd bespaart bij het creëren van een manicure. Middelgroot flesje met 10ml inhoud. De viscositeit van de basis is gemiddeld en smeert vrij gemakkelijk uit, maar loopt niet uit. De kleurbasis heeft een aangename bananengeur, die de nagels opvrolijkt tijdens het aanbrengen.

  Duurt 60 seconden om te drogen in het LED licht en 2 minuten in het UV licht. Meesters zeggen dat het product zuinig is, gelijkmatig aanbrengt en zeer goed gepigmenteerd is. Daardoor kan het veilig worden gebruikt bij een Franse manicure. Een eenheid van het product kost slechts 200-220 roebel.

  Voordelen

  • dichte kleur;
  • Goede duurzaamheid (minimaal 2 weken);
  • lage prijs;
  • goede geur.

  Nadelen

  • Bubbels ontstaan bij te dik aanbrengen.

  De beste chip- en krasbestendige bodems

  Monami Eurober Base Scotch

  Beoordeling: 4.9

  Monami Eurober Base Scotch

  De versterkte Monami Eurober Base Scotch formule neemt de leiding in de categorie van chip- en krasbestendige coatings. Het heeft een gemiddelde viscositeit, geschikt voor het egaliseren en versterken van de nagelplaat, voor professionele nagelstylisten en beginners. De basis verlengt echt de levensduur van de manicure – dit wordt opgemerkt door vrouwen. De basis heeft een optimale zuurgraad, voldoende voor een goede hechting aan de nagel, maar veilig voor de natuurlijke basis – de eigen nagel van de klant wordt niet zachter, maar behoudt zijn structuur. Monami Eurober Base Scotch gaat goed samen met alle soorten gelpolishsystemen.

  Voordelen

  • rubber versterkte formule;
  • Verlengt de houdbaarheid van de manicure;
  • Te combineren met elk gel nagellak systeem;
  • Geschikt voor het versterken van nagels.

  Fouten

  • niet gedefinieerd.

  KINETICS Schild basisrubber

  Beoordeling: 4.8

  KINETICS Schild basisrubber

  Het KINETICS Shield Base Eurober heeft een optimale hechting aan de nagel dankzij het sterke azijnzuur + O

 • gomers. Het is dicht, legt goed en een beetje zelfnivellerend, het is handig om de apex te lijnen en modellering, versterking, onder de cuticula te doen. De basis is geschikt voor dunne en kwetsbare nagels, het vormt een elastische basis voor de kleurlaag. Sommige vrouwen hebben last van de geur van het materiaal, maar de meeste vinden dit geen nadeel.

  Voordelen

  • De viscositeit is te dik voor nivellering en modellering;
  • Geschikt voor dunne en broze nagels;
  • de verhoogde hechting aan de nagelplaat;
  • Verhoogt de weerstand en duurzaamheid van de manicure.

  Nadelen

  • niet geïdentificeerd.

  Hoe kies je een gelpolish basis

  Sterke, rechte nagels zijn tevreden met een goede basis voor nagellak. Het zal zijn werk doen om de plaat te versterken en de decoratieve laag vast te zetten. Als uw nagels dun, broos of ongelijk zijn, gebruik dan een dikker product dat de onvolkomenheden maskeert. Beschikbaar met vitaminen om verzwakte platen te versterken. Voor wie niet veel tijd heeft, zijn de gepigmenteerde camouflagebasissen de juiste keuze. Het vervult tegelijkertijd hechtende, beschermende en esthetische functies.

 • Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: