De 5 beste officiële BMW dealers in Amsterdam

*Beste volgens de redactie. Selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, niet bedoeld als reclame en dient niet als koopgids. Overleg met een professional voor de aankoop.

Alvorens een BMW te kopen, gaan inwoners van Amsterdam op zoek naar officiële dealers met een goede reputatie. Het vinden van het beste bedrijf met een fatsoenlijk wagenpark zal niet gemakkelijk zijn. Wij hebben een lijst samengesteld van betrouwbare tussenpersonen die in de hoofdstad werken. Selectie is gebaseerd op feedback van voertuigeigenaren, prijzen en diensten.

Top officiële BMW dealers in Amsterdam

Nominatie Locatie Naam Beoordeling
Top officiële BMW dealers in Amsterdam 1 Avilon 5.0
2 BorisHof 4.9
3 Autoschade 4.8
4 Rolf 4.7
5 BaltAvtoTrade-M 4.6

Avilon

Beoordeling: 5.0

Avilon

Avilon salon neemt eerste plaats in bij officiële BMW concessiehouders. Er wordt gekozen voor modellen van hoge kwaliteit met garantie van de fabrikant tegen adequate prijzen. Er zijn meer dan 1000 varianten voor alle smaken in de catalogus. Centrum voor de verkoop van BMW accessoires.

Gebruik onze zoekfilter om de juiste machine voor uw voertuig te vinden op basis van motor, transmissie of carrosserie. Degelijke kleuren van geel tot paars. De prijs van de auto’s begint bij 2,5 miljoen en gaat tot 17,5 miljoen roebel.

Kopers kunnen de auto op krediet regelen. Een online calculator kan u helpen uw maandelijkse betaling te berekenen. In de showroom kunt u uw auto laten inspecteren en repareren. Prijs de vakmensen van het servicecentrum die met originele onderdelen werken.

Meld u aan voor een gesprek met de manager of een proefrit op de website van het bedrijf of per telefoon. Ontdek de prijs van een oude auto om in te ruilen in het kader van het programma

ade-In kan online zijn. Telefoon: +74952927980.

BorisHof

Beoordeling: 4.9

BorisHof

Op de tweede plaats staat een officiële BMW dealer genaamd BorisHof. Inwoners van Amsterdam kiezen het voor de gunstige ligging van showrooms in verschillende districten van de hoofdstad, de mogelijkheid om een proefrit te maken, een enorme keuze aan modellen met PTS. Er zijn nieuwe auto’s en gebruikte auto’s. Het is mogelijk originele reserveonderdelen te kopen en te bestellen en onderhoud te plegen. Op een site van het bedrijf worden alle beschikbare auto’s gepresenteerd. De zoekfilter helpt u de beste optie te kiezen.

“BorisHof staat bekend als de meest accurate dealer in Nederland volgens BMWGroupRussia”. Het bedrijf heeft echte professionals in dienst, die Europese servicenormen toepassen.

BMW X5 met benzinemotor en automatische transmissie kost vanaf 3,2 miljoen roebel. De X1 en X2 zullen ten minste 2480000 roebel kosten. Het is mogelijk om een lening af te sluiten of een auto te leasen. Tarief vanaf 4,9%. Het eerste consult met een deskundige is gratis. Telefoon in Amsterdam: +74952928408.

Autodom

Beoordeling: 4.8

Camper

Avtodom is een van de beste officiële dealers in Amsterdam. Het bedrijf werd opgericht in 1992. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van voertuigen in het top- en luxesegment. De portefeuille van het bedrijf omvat merken als Mercedes Benz, Porsche, Jaguar, MINI, Lamborghini, Ducati, Audi, Volvo, Land Rover… De samenwerking met BMW is een van de meest succesvolle geworden.

De catalogus van de dealer bevat meer dan 1000 auto’s van de Duitse fabrikant. Er zijn nieuwe auto’s en modellen met loop. De prijs begint vanaf 675000 roebel.

Klanten worden uitgenodigd om een proefrit te maken en hun oude voertuigen in te leveren bij de

ade-in. Het bedrijf biedt taxatie, leasing, verzekering, service en leningen aan. Geprezen vriendelijke managers die altijd klaar staan om u te vertellen over de aankoopvoorwaarden en u de beste optie aanbieden. Nadelen – oplegging van diensten en incompetentie van sommige managers. Adres: Telefoon in Amsterdam: +74953080508.

Rolf

Beoordeling: 4.7

BMW in Amsterdam Rolf

Rolf, de grootste officiële dealer in Amsterdam. Het werd opgericht in 1991. Hier kunt u een vers model, gebruikte auto’s, originele onderdelen, accessoires en schijven kopen tegen betaalbare prijzen. Het bedrijf voert reparaties uit onder garantie, verzekert onder MTPL en CASCO, geeft service op korte termijn. Er is een programma

ade-In.

Ford, Jeep, Lexus, Ford, Nissan auto’s te koop. Er zijn 16 modellen van BMW. De 7e serie kost 6 miljoen roebel, de 8e serie – 7,5 miljoen roebel. Als u een beperkt budget hebt, kunt u beter naar de X1 kijken. Motorvermogen – vanaf 136 pk.. Korting bij uitvoering van KASKO zal 40000 roebel maken. Altijd verkrijgbaar in verschillende kleuren, van zwart tot blauw, rood en wit. BMW X2 en X4 hebben de beste prijzen in vergelijking met concurrenten.

Volgens de jaarlijkse ranglijst van het tijdschrift AutoBusinessRevue is de officiële dealer sinds 2014 de winnaar op het gebied van autoverkopen. Rolf” sluit verzekeringen af en koopt auto’s op krediet… Klanten kunnen rekenen op geen aanbetaling, loyale voorwaarden en uitdrukkelijke goedkeuring op twee documenten. Telefoon in Amsterdam: +74957558844.

BaltAvtoTrade-M

Beoordeling: 4.6

BaltAvtoTrade-M

Officiële dealer “BaltAvtoTrade-M” biedt diensten van professionele experts in selectie van de beste modellen van BMW in Amsterdam. Een gesprek met een deskundige kan u helpen begrijpen of het voertuig al dan niet geschikt is en eventuele vragen beantwoorden.

“De configurator helpt u beslissen over het lak- en interieurdesign. Het is handig om op een site een complete set en functies van modellen te vergelijken. Voor klanten zijn er voordelige promoties op service. Het is mogelijk tegen aanvaardbare voorwaarden verplichte en vrijwillige verzekeringsovereenkomsten te sluiten. “BaltAvtoTrade-M biedt u aan een auto te leasen of een minimale rente op krediet te krijgen.

Er is informatie over de lompe houding van managers. Te oordelen naar de beoordelingen, zal diagnose BMW tweedehands auto zichzelf moeten terugbetalen, als er binnen een paar dagen na aankoop pech is. Officiële vertegenwoordigers van dealers in Amsterdam reageren niet graag op klachten van klanten. Telefoon: +74953080228.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: