De 6 beste makelaars in Kazan

*Beste volgens de redactie. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, het is geen reclame en fungeert niet als koopgids. Overleg met een specialist is vereist vóór aankoop.

Om veilig een flat te kopen of te verkopen, wenden de inwoners van Kazan zich tot een makelaarskantoor. Wij hebben 6 beste bedrijven gekozen die u helpen snel en efficiënt een huis te kopen, waardoor u tijd en zenuwen bespaart. U hoeft alleen maar een van de betrouwbare organisaties te kiezen die in onze beoordeling zijn opgenomen.

Beste makelaarskantoren in Kazan

Nominatie Locatie Naam Beoordeling
Beste vastgoedmakelaars in Kazan 1 Etaji Kazan 5.0
2 FLET 4.9
3 Perspektiva24 4.8
4 Altera 4.7
5 Centraal Makelaarskantoor 4.6
6 Sleutel 4.5

Etozhi Kazan

Beoordeling: 5.0

Etozhi Kazan

Het toonaangevende vastgoedbedrijf dat veel voordelen biedt bij de aankoop van onroerend goed, namelijk een reeks gratis diensten en goede deals, kortingen van bouwbedrijven en banken, volledige ondersteuning en toezicht op de transactie in alle stadia. De database van het agentschap omvat nieuwe gebouwen, secundaire, commerciële eigendommen, huizen voor wonen en vrije tijd, winkels, magazijnen, bedrijven, kant-en-klare zaken.

Kazan makelaardij biedt gratis advies, gratis overdracht naar de woning, verlaging van uw overbetaling. U kunt een verzoek om accommodatie achterlaten. De makelaar houdt rekening met al uw wensen en biedt tot 5 woningen om uit te kiezen. De cliënten zijn het personeel van de organisatie dankbaar en stellen hun bekwaamheid, professionalisme en vriendelijkheid vast. De meeste deals gaan goed. Managers lossen problemen op met hoge kwaliteit en efficiëntie. Adres centraal kantoor: Kazan, ul. Tasjajak, 2a, 1e verdieping. Tel: +78432100770.

FLET

Beoordeling: 4.9

FLET

FLET is sinds 2003 op de markt. Specialisten van het bedrijf waarderen hun reputatie en de meeste klanten zijn tevreden met de diensten van de organisatie. Dit wordt bevestigd door talrijke beoordelingen.

Hier voeren alle soorten vastgoedtransacties uit en kunnen de beste optie vinden in Kazan, en in Tatarstan, Zelenodolsk. Er zijn meer dan 3000 eigendommen te koop in de catalogus. De belangrijkste voordelen van FLET zijn transparante relaties, individuele benadering, garantie van juridische en financiële zekerheid.

Mensen komen om een flat te kopen, een woning te huren, een hypotheek te kopen of commercieel vastgoed te verkopen. Het onafhankelijke onderzoekstijdschrift Delovoy kvartal noemde FLET het grootste agentschap in 2009-2014. Het personeel bestaat uit meer dan 100 professionals. In totaal 4 kantoren geopend in Kazan. Een van hen is gevestigd op Spartakovskaja 2 k1. Telefoon: +78435672395.

Prospect24

Beoordeling: 4.8

Prospect24

Perspektiva24 is een toonaangevende operator op de Nederlands markt. De kwaliteit van de dienstverlening voldoet aan moderne normen. Het bedrijf is sinds 2013 actief en heeft zich gevestigd als een betrouwbare en succesvolle organisatie. Het doel van Perspektiva24 is om het nummer 1 makelaarskantoor van het land te worden. Het marktaandeel neemt elk jaar met 7% toe.

Ons team helpt bij het kopen, verkopen en verhuren van onroerend goed tegen de beste voorwaarden. Agentschap zal geschikt zijn voor degenen die willen een appartement te kopen in een andere regio, omdat de organisatie heeft vestigingen in 75 steden.

Ondanks alle pluspunten zijn er verschillende klachten over de makelaar. Lang onderhandelen over de prijs van uw huis. Vaak leggen specialisten de punten van de deal niet uit. Blij met de mogelijkheid om transacties op afstand uit te voeren. Je moet alleen naar het kantoor komen op de dag van de deal… Wij waarderen een gebruiksvriendelijke website met een intuïtieve interface. Op de pagina’s vindt u beschikbare aanbiedingen en makelaars van het bedrijf. Telefoon: +78432086868. Adres: 69, Yamashev Ave. in Kazan.

Altera

Beoordeling: 4.7

Altera

Altera bestaat al 6 jaar. De meeste specialisten van het bedrijf hebben aanzienlijke ervaring op dit gebied. In 2016 werd de organisatie lid van de Gilde van Makelaars van Tatarstan. Medewerkers bereiden vakkundig documentatie voor en vinden snel eigendommen volgens de criteria van de klant. De transactie wordt in alle stadia begeleid.

Altera is een partner van alle betrouwbare bouwers. Ze bieden altijd kortingen, promoties. Geen verborgen kosten. De deskundigen van het bedrijf controleren grondig de documenten en bestuderen de geschiedenis van elk eigendom, analyseren de staat van de flat of het huis, geven gedetailleerd advies over de liquiditeit van het eigendom wanneer het in de toekomst wordt verkocht. Op een site van agentschap is het mogelijk om de aanvraag voor gratis raadpleging achter te laten.

De managers van het agentschap zijn actief en juridisch onderlegd. Waar, niet alle makelaars zijn even goed… Sommige werknemers zijn onbeleefd aan de telefoon. Anderen daarentegen gedragen zich beleefd en glimlachen. De meerderheid van de klanten is tevreden over het werk van het makelaarskantoor en is van plan er opnieuw gebruik van te maken. Kantoorlocatie: Kazan, ul. Chistopolskaya 85. Telefoonnummer: +78432531737.

Centraal Makelaarskantoor

Beoordeling: 4.6

Centraal Makelaarskantoor

Central Real Estate Agency werkt sinds 2000. Medewerkers weten hoe ze snel en zonder fouten moeten handelen. Het bedrijf wordt vertrouwd door de staat registratie autoriteiten, banken, bouwers. Makelaars worden elk jaar opgeleid op het gebied van. Volgens de people rating 2021 stond het agentschap in de top-15 van beste in Kazan.

De belangrijkste voordelen – redelijke prijzen voor diensten, responsief en verantwoordelijk personeel. Een goede handige site met foto’s van de faciliteiten is het vermelden waard. Er zijn meldingen van onprofessioneel personeel. Managers van AH Centraal kunnen vaak om een of andere reden niet naar een vergadering komen. Als de klant van makelaar wil veranderen, kan hij weigeren. Adres: Kazan, ul. Shurtygina, d. 3.van. 35/1. Telefoon: +78432531777.

Sleutel

Beoordeling: 4.5

Sleutel

Voltooit de beoordeling makelaarskantoor Kluch. Het werd geopend in 2007. De belangrijkste voordelen zijn het 24 uur per dag ontvangen van inkomende oproepen, een breed scala aan aangeboden diensten, competente transactieondersteuning, gratis overleg met een hypotheekadviseur en een betrouwbare reputatie.

Met de hulp van een bedrijf kunt u uw kansen op een hypotheeklening met 30% verhogen. Medewerkers achterhalen gratis de kredietgeschiedenis van de klant en helpen om goedkeuring te krijgen. Aankoop van het pand is mogelijk zonder aanbetaling. Het is mogelijk een hypotheek te krijgen voor zelfstandigen zonder officieel inkomen. Het agentschap biedt diensten aan om de tarieven voor herfinancieringsprogramma’s met 1-3% te verlagen, waarbij gedurende zes maanden hypotheekvrijstelling wordt verleend.

Elke week op de site geplaatst de meest lucratieve aanbiedingen. De prijzen verschillen echter niet veel van soortgelijke eigendommen die door concurrenten worden aangeboden. Adres: Kazan, ul. Nazarbayev St., 27, 6e verdieping. Telefoon: +78432122467.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
  1. Luuk

    Kan iemand mij alsjeblieft de namen en contactgegevens geven van de beste makelaars in Kazan? Ik ben op zoek naar een betrouwbare makelaar om me te helpen met het kopen van een huis daar. Ik zou graag willen weten welke makelaars goede ervaringen hebben en een goede reputatie hebben. Alvast bedankt voor jullie hulp!

    Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: