De 7 beste producenten van houtskoolgrills

Met de komst van de zomer komt een groot aantal mensen op vakantie in de natuur. Vlees gegrild op houtskool is beschikbaar als gastronomische optie. Maar een onverantwoorde houding bij de keuze van de houtskool kan leiden tot een verslechtering van de smaak van een vakkundig gestookte kebab. Op de binnenlandse markt is er een enorm aanbod van vaste brandstof in papieren zakken. Ze verschillen in grootte en prijs. Krijg de basis van houtskool voor de barbecue met de hulp van onze experts.

Hoe kiest u houtskool van goede kwaliteit voor de grill?

Types.De kwaliteit van houtskool voor houtskoolgrills hangt af van de grondstof die bij de productie wordt gebruikt.

 1. De berk wordt beschouwd als de beste houtsoort voor houtskool. Ze geven geen kankerverwekkende stoffen af, zijn gemakkelijk te ontsteken, geven langdurig een goede warmte af en zijn redelijk geprijsd. Berkenkolen hebben een diepe antracietkleur, en tijdens de verbranding vormen zich kleine vonken aan het oppervlak.
 2. Eikenhoutskool is zeer dicht en zwaar. Dit soort vaste brandstof wordt aanbevolen voor langdurig koken, bijv. in een café of tijdens een bedrijfsuitje. Maar de prijs van eikenhoutskool is hoog en ontsteking is een probleem.
 3. Dennen- of espenhout brandt zeer snel. Gebruikers hebben ongeveer 20 minuten om het gerecht te bereiden. Dit soort houtskool is het goedkoopst, maar je moet meer dan één zak brandstof kopen om een groep mensen te voeden. Bovendien verspreidt het bij verbranding een onaangename geur en wordt de milieuvriendelijkheid ervan door deskundigen in twijfel getrokken.

Brandstofverbruik. De meeste klanten kopen kolen in grote hoeveelheden omdat zij. . weten niet hoeveel ze consumeren. Er is een rechtstreeks verband tussen de hoeveelheid grondstoffen en de massa van de marinade.

 1. Voor berkenhoutskool geldt een eenvoudige formule van 1:4. Dit betekent dat 1 kg berkenhoutskool nodig is om 4 kg vlees te koken. We hebben het over A-merk producten van hoge kwaliteit.
 2. Ongemerkte houtskool is meestal gemaakt van naaldhout of espen. Eén vulling houtskool is genoeg voor één partij kip.

Trucs van de producenten.Veel kopers weten niet dat gewetenloze houtskoolmakers een aantal trucs gebruiken om te frauderen.

 1. De meest voorkomende is het gebruik van goedkope grondstoffen. Meestal wordt een laagwaardig product verkocht langs de weg, op markten, in budgetwinkels. Als er alleen “houtskool” op de verpakking staat zonder enige aanduiding over de samenstelling, is het een product van de warmtebehandeling van espen, dennen of sparren.
 2. Maar als u een vaste brandstof kunt vinden waarop “berkenhoutskool” staat, ontspan u dan niet. Soms is het gewoon een cheat, maar vaak zit de vangst in de massa. Je kunt al 2,5 kilo in één en dezelfde zak stoppen in plaats van 3 kilo.

Veiligheidsmaatregelen. Veel brandwonden worden veroorzaakt door onervaren gebruikers tijdens de ontsteking van de houtskool. De meest voorkomende oorzaak is een speciale vloeistof om vuur te maken. De wet beperkt het gebruik van alleen vloeibare paraffine, maar vaak voegen fabrikanten industriële alcohol, ether of paraffine toe, die snel kunnen ontbranden. Je kunt de kwaliteit van de vloeistof herkennen aan de geur ervan. Vloeistof op basis van paraffine ruikt naar een gesmolten kaars. De beste manier om kolen aan te steken die met aanmaakvloeistof zijn gedrenkt is met een lange twijg of spaander. Je moet je hand beschermen met een zeilhandschoen.

Wij hebben de 7 beste fabrikanten van houtskoolgrills geselecteerd in onze beoordeling. Alle bedrijven verkopen hun producten op de Nederlands markt. De toewijzing van de plaatsen was gebaseerd op het advies van deskundigen en de feedback van binnenlandse consumenten.

Ranglijst van de beste houtskoolmakers voor houtskoolgrills

Nominatie plaats fabrikant beoordeling
Beste houtskool grill houtskool fabrikant 1 Supergrill 5.0
2 Weber L.Blijvend 4.9
3 CHARCO 4.8
4 SevZapUgol 4.7
5 Elke dag 4.6
6

a

 • camping
 • 4.5
  7 Grillkoff 4.4

  Supergrill

  Beoordeling: 5.0

  Supergrill

  Maak snel een grill voor het koken van smakelijke en gezonde maaltijden met de producten van het Nederlands bedrijf Supergrill. De fabrikant biedt de consument houtskool en droog hout van uitstekende kwaliteit. Ze hebben een hoog warmtevermogen, en de kolen worden gekenmerkt door brandveiligheid, t. . produceert geen sterke vlam. Noordelijke berk wordt gebruikt om vaste brandstof te maken. Geen kankerverwekkende verbindingen gedetecteerd bij het verbrandingsproces. Het merk wint onze ranglijst voor zijn handige en robuuste verpakking en de toevoeging van een aanmaakblokje.

  Liefhebbers van outdoor recreatie waarderen de kwaliteit van Supergrill kolen, eenvoudige verpakking, hoge warmteafgifte. Houtskool brandt snel en smeult lang.

  Voordelen

  • hoge warmteafgifte;
  • snelle ontsteking;
  • veilige en handige verpakking;
  • betaalbare prijs.

  Nadelen

  • niet gevonden.

  Weber L.Blijvend

  Beoordeling: 4.9

  Weber L.Lasting

  Breed assortiment accessoires voor koken op open vuur van het Amerikaanse bedrijf Weber. En het begon allemaal met de uitvinding van de bolvormige grill door George Stephen. Nederlands consumenten hielden van de kolenbriketten “Long Lasting”, die een stabiele warmteafgifte gedurende 120 minuten hebben. De Amerikaanse vaste brandstof is gebaseerd op kwaliteitshout. gemakkelijk te ontsteken en lang smeulende kolen.

  De deskundigen vestigen de aandacht op de minimale asproductie, zodat de gebruikers geen problemen hebben met de verwijdering. De brandende kolen verspreiden geen onaangename geur en in de rook worden geen voor de mens gevaarlijke verbindingen waargenomen. Het merk komt op de tweede plaats in ons klassement, achter de winnaar alleen in prijs.

  Voordelen

  • langdurige verbranding;
  • snelle ontsteking;
  • milieuvriendelijk en veilig;
  • minimaal afval.

  Nadelen

  • hoge prijs.

  CHARCO

  Beoordeling: 4.8

  CHARCO

  De Nederlands onderneming CHARCO is gespecialiseerd in een breed assortiment houtproducten. De catalogus omvat timmerhout, brandhout, briketten, houtskool en andere picknickbenodigdheden. Experts houden van de verschillende verpakkingen. Charcoal Premium is bijvoorbeeld verkrijgbaar in 9 versies, van 1 kg tot 45 liter. Om het aansteken van de grill te vergemakkelijken, biedt de fabrikant een speciale vloeibare. De belangrijkste grondstof voor de productie van houtskool is de berk, die groeit in het noordwesten van Nederland. Het merk valt op de derde plaats in onze ranglijst.

  De gebruikers zijn tevreden over het ontbreken van vreemde geuren, de lange rooktijd, de handige verpakking. De nadelen zijn de kleine fractie en een grote hoeveelheid stof.

  Voordelen

  • een breed scala aan houtskoolbriketten;
  • verschillende verpakkingen;
  • langdurig smeulen;
  • milieuvriendelijkheid.

  Nadelen

  • veel stof en fijne fractie.

  SevZapUgol

  Beoordeling: 4.7

  SevZapUgol

  Houtskool van het bedrijf SevZapUgol levert sinds 2000 houtskool aan de Nederlands markt. De fabriek had toen een maandelijkse productie van 30 ton. Verouderde apparatuur stelde ons niet in staat de volumes te verhogen en aan de groeiende vraag te voldoen. Tussen 2005 en 2008 werden nieuwe fabrieken aangekocht die elk tot 90 ton houtskool per maand produceren. Deskundigen merken op dat het bedrijf actief samenwerkt met grote winkelketens als Pyaterochka, Karusel, Perekrestok, Castorama enz. . Houtskool voor houtskoolgrills is verkrijgbaar bij alle tankstations in de regio Leningrad en in cafés en restaurants.

  Het merk stopte één stap te kort voor een top drie positie vanwege kritische feedback van gebruikers. De meeste klachten gaan over de grote hoeveelheid stof in de zakken.

  Voordelen

  • redelijke prijs;
  • geen roet;
  • Ontwikkeld distributienetwerk;
  • snelle ontsteking.

  Nadelen

  • veel stof in de zakken.

  elke dag

  Beoordeling: 4.6

  elke dag

  Het binnenlandse bedrijf Everyday staat bekend om zijn lage prijzen en goede kwaliteit. Houtskool voor houtskoolgrill is geen uitzondering. Het productiebedrijf is opgericht door de beroemde detailhandelaar Auchan; het merendeel van de producten wordt verkocht in de winkels van zijn eigen winkelketen. De merkkolen worden door deskundigen geprezen om hun snelle ontsteking en lange smeulduur. De fabrikant biedt een verscheidenheid aan verpakkingen, waardoor aan de vraag van verschillende klanten kan worden voldaan. Het merk is verdiend opgenomen in onze beoordeling voor zijn combinatie van betaalbare prijs en goede kwaliteit.

  Nederlands consumenten noemen in hun beoordelingen sterke punten van houtskool “Every Day” als hoge warmteafgifte, lage prijs, verscheidenheid aan verpakkingen. Nadelen zijn onder meer de aanwezigheid van stof, de aanwezigheid van zeer grote brokken.

  Voordelen

  • lage prijs;
  • snelle ontsteking;
  • lang smeulend leven;
  • breed scala aan verpakkingen.

  Nadelen

  • Veel kleine en grote houtskoolfracties.

  a

 • Het bedrijf is
 • Beoordeling: 4.5

  Pa<li></div><p>The “/images/voor-de-tuin/2071666194361-447″ src=”/images/voor-de-tuin/20716666194361-447-.jpg” height=”400″ title=”Pa</p><li>“camping”><p>Pa merk</p><li>sad Camping is een verscheidenheid aan producten voor tuinonderhoud en openluchtrecreatie. De houtskool voor de houtskoolgrill wordt gemaakt van berkenhout dat wordt gepyrolyseerd. Het resultaat is een hoogwaardige vaste brandstof met een goede warmteafgifte. Na verbranding blijft er weinig as over, wat de afvalverwijdering vergemakkelijkt. Deskundigen prezen het ontstekingsgemak, de verbrandingsstabiliteit, geen vlammen. Het merk maakt de top 6 van onze ranglijst compleet.<p>De binnenlandse consumenten zijn tevreden over de kwaliteit van de houtskool uit Pa</p><li>Droevig kamperen. Ze zorgen voor langdurige warmte, zodat u meerdere porties smaakvolle kebab kunt maken. De keerzijde is dat er niet veel keuze aan verpakkingen is en een tekort aan producten in de supermarktketen.<h4>Voordelen</h4><ul><li>hoge kwaliteit;</li><li>een minimum aan as;</li><li>lange brandduur;</li><li>milieuvriendelijkheid.</li></ul><h4>Nadelen</h4><ul><li>een bescheiden selectie van verpakkingen;</li><li>Het tekort van de winkelier.</li></ul><h3>Grillkoff</h3><p>Beoordeling: 4.4</p><div style=Grillkoff

  Het handelsmerk Grillkoff is in 2004 opgericht om de goederen van Tverskoi Project NGO Ltd daadwerkelijk te verkopen. De hoofdactiviteit van de onderneming is beperkt tot de productie van picknickproducten. Deskundigen benadrukken vooral de verkoop niet alleen via het Nederlands handelsnetwerk, maar ook door exportleveringen aan buurlanden. De catalogus van de fabrikant biedt een verscheidenheid aan houtskool voor houtskoolgrills. Er zijn “Economy”-producten in gewone papieren verpakkingen. Meer aantrekkelijk is het “Standaard” berkenhoutskoolpakket. En voor de meest veeleisende klanten werd een lijn “Premium” gecreëerd.

  Het merk staat op de laatste plaats in onze beoordeling. Gebruikers merken positieve kwaliteiten op zoals een betaalbare prijs, lange brandduur, rijk assortiment. de belangrijkste nadelen zijn de grote hoeveelheid stof in de zak.

  Voordelen

  • lage prijs;
  • een breed scala aan producten;
  • uitvoer naar de buurlanden;
  • lange brandduur.

  nadelen

  • veel stof in de zak.
  Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: