De finale is bijna hier: architecten en ontwerpers strijden voor een miljoen!

Op 6 februari vond de derde wedstrijd van het nieuwe seizoen van Who Wants to Become a Millionaire met Dmitry Dibrov plaats in het Larionov Restaurant van het Hyatt Hotel.

Gasten van het evenement zijn ontwerpers en architecten. Iedereen kreeg de kans om deel uit te maken van een van de zes teams, want de spelers werden rechtstreeks uit het publiek geloot. Bovendien hadden de teams elk vier deelnemers… Een dergelijk formaat was zelfs voor de gastheer een noviteit Dmitry Dibrov.

Tot de belangrijkste deelnemers behoorden: de directeur van de Detailed Design School Tatiana Rogova, CEO Koning David David Markov, ontwerpers en architecten Elena Arkhipova, Anastasia Panibratova, Yulia Sakhno, Evgeniy Koblov, Ekaterina Suntsova, Natalia Shevchenko, Anastasia Makarova, Anna Novopoltseva, Olga Solomatina, Alla Zazovskaja, Ksenia Shalnova, Marina Protopenko en anderen.

Het beste resultaat in de wedstrijd werd gescoord door het derde team Elena Arkhipova, Ekaterina Suntsova, Elena Polyakova en David Markov. Zij zullen concurreren met de andere finalisten. Naast het spectaculaire intellectuele duel voor de gasten van het evenement was er een trekking voor een gratis publicatie van het project in het AD. De winnaar was Alexander Buimestru. De 4e wedstrijd van het seizoen zal op 20 februari Speciaal voor afgestudeerden en studenten van de Detailed Design School.

Op 20 februari organiseert de Detail Design School in samenwerking met Finex de vierde wedstrijd van het tweede seizoen van Who Wants to Be a Millionaire met presentator Dmitry Dibrov voor de studenten en alumni van de school.

Locatie: Details Ontwerpschool, ul. Spiridonovka 4, pp. 1, 2e verdieping

Begin van het evenement: 19:00

Dress code: cocktail

>

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: