De inzet is hoger: hoe u uw flat duurder kunt verhuren met renovaties

De onroerendgoedmarkt is het afgelopen jaar gedaald en daarmee ook de huurprijs. Daarom, nu meer dan ooit, de vraag van het huren van een flat duurder. Een manier om waarde aan uw huis toe te voegen is het opnieuw in te richten. Voor welke appartementen zal dit werken? Advies gedeeld door ontwerper Pavel Gerasimov, hoofd van de studio Geometrium.com.

Een succesvolle nieuwe renovatie als middel om duurdere woningen te verhuren zal niet altijd voor alle flats werken. In dit artikel gaat de aandacht vooral uit naar appartementen dichter bij het centrum, die voor niet al te lange tijd worden verhuurd. Hoewel het soms passend is om een designer renovatie en in flats aan de rand van Amsterdam, maar hier moet je duidelijk begrijpen wie zal uw doelgroep zijn. En je moet nagaan of deze mensen op zoek zijn naar dat soort accommodatie. Als iemand bijvoorbeeld thuis werkt en de ligging van een flat dichter bij het centrum hem niet interesseert, dan is hij wel geïnteresseerd in een design renovatie design renovatie kan een grote rol spelen in de prijs-kwaliteitverhouding van uw woning.

1. Doelgroep

Eerst moet u duidelijk zijn over wie u als huurder wilt. Hun prioriteiten vaststellen Zoek uit wat voor hen belangrijk is en waarom ze uw flat willen huren. Vooral als u van plan bent voor een korte periode een appartement te huren als alternatief voor een hotel. Zoek zulke mensen en praat met ze. Vraag hen wat voor hen het belangrijkst is bij het kiezen van een woning voor de korte of lange termijn ( afhankelijk van uw doelstellingen ). Of bekijk enkele online beoordelingen.

2. Gemakkelijke planning

Het is belangrijk om de indeling zo geschikt mogelijk te maken om de juiste huurder aan te trekken. Hoe het werkt? Stelt u zich een jongere voor die op zoek is naar een flat: hij doet zaken en werkt meestal thuis. Als u moet kiezen tussen een gewone flat van standaardgrootte en een flat van dezelfde grootte die speciaal is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen ( een apart kantoor of werkruimte, een kleine keuken en een ruime woonkamer ) als de potentiële huurder genoeg verdient, zal hij graag te veel betalen voor deze voorzieningen die u zult creëren.


Lees ook:

  • 6 problemen van huurappartementen: hoe ze op te lossen zonder veel geld uit te geven?
  • 10 manieren om in een huurflat te wonen
  • 10 manieren om een keuken in een huurappartement in te richten

Als het gaat om het kiezen van een woonplaats voor de lange termijn er is een beetje een betwistbaar punt hier. Immers, huurders letten vaak op prijs-kwaliteitverhouding en locatie en het is waarschijnlijk dat zo'n jongere een lege flat kiest en deze zelf inricht. Maar als het gaat om korte termijn verhuur.. De keuze is duidelijk.

3. Het kiezen van de juiste afwerkingsmaterialen en meubels

De sleutel tot succes bij het verhuren van uw appartement- een goede indruk maken. Maar het is even belangrijk dat de decoratiematerialen praktisch zijn: ze moeten gemakkelijk te reinigen en te herstellen zijn. Vergeet de prijs niet Je zou kunnen zeggen dat we investeren in het bedrijf, en elke investering moet worden gerechtvaardigd.

Het is de moeite waard om te blijven voor de materialen en niet te beknibbelen op het essentiële!

  • Rovere naturale van Garofoli.
  • Rovere – Castagno antico van Garofoli.
  • Rovere laccato avorio a poro aperto van Garofoli.
  • Rovere tabacco van Garofoli.

Tegel. Het kan ook van Nederlands fabrikanten zijn – het is goedkoop en van zeer goede kwaliteit, zoals Kerama Marazzi. U kunt ook natuursteen gebruiken – leisteen. De kosten ervan zijn 1,5-2 keer hoger dan die van binnenlandse tegels, maar nog steeds 1,5-2 keer goedkoper dan Italiaanse of Spaanse tegels. Het materiaal ziet er zeer waardig uit, duur, gemakkelijk te bewerken en te restaureren.

Afgebeeld: Kaos tegels van Porcelanosa Grupo.

Vloeren. De vloerbedekking moet bij voorkeur uit samengestelde of hardhouten vloeren bestaan. Het is levend materiaal ziet er luxe en cool uit, en kan ook worden opgeknapt, wat een groot pluspunt is. Het is belangrijk geen dikke laag hoogglanslak te gebruiken, zodat u niet het hele oppervlak opnieuw hoeft te schilderen.

De muren. Het is gemakkelijk om op muren te besparen door een eenvoudig schilderij te maken zonder ingewikkelde materialen. Laat het accent liggen op kwaliteitsvloeren en andere elementen.

Meubilair. Alle meubels hebben een standaardmaat ( bijvoorbeeld meubels van het populaire IKEA ). IKEA kasten zien eruit als een normale deur, en zijn echt netjes als ze in een nis of een muur worden ingebouwd. Het is beter om alle ( kasten en laden ) opbergsystemen in te bouwen en niet te accentueren. U kunt geld besparen op renovaties omdat op maat gemaakte kasten veel budget opslokken. Nadruk op designmeubelen en -interieur. En nu in China zijn het maken van uitstekende replica's van deze modellen, die zeer aantrekkelijk in prijs en geven de indruk van dure items.

Decor. Ik adviseer het gebruik van semi-natuurlijke stoffen voor gordijnen en stoffen zodat het gemakkelijk gereinigd kan worden. Ze zien er aantrekkelijk en authentiek uit, en uw toekomstige huurders zullen dat waarderen. Het heeft geen zin om de flat in te richten als deze voor langere tijd wordt verhuurd. Als de flat op korte termijn wordt verhuurd.. Gebruik zo min mogelijk foto's en versieringen. Alles moet met mate en niet overladen worden met details. Let op de inrichting van kamers in luxehotels en streef naar hetzelfde effect.

Interessante appartementenprojecten

Interieur van het NaKrutoY ontwerpstudio project Het interieur van de flat van een project uitgevoerd door de ontwerper Het interieur van de flat uit het project van GraDiz studio
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: