Driekamerwoning in Amsterdam: gezellig nest voor een jong gezin

De klanten van dit project waren een jong stel met een voorkeur voor een actieve levensstijl. Daarom wilde het echtpaar een helder, kleurrijk en modern interieur. De belangrijkste taak van de ontwerpster Evgeniya Ermolaeva was de flat in te richten met hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen, die absoluut veilig zijn voor de gezondheid van de bewoners.

Belangrijkste kenmerken van het project

Het is niet tevergeefs gekozen voor deze flat: met deze hedendaagse trend kunt u genieten van comfort, esthetiek en harmonie zonder al te extravagant te zijn. De stijl weerspiegelt hun persoonlijkheid: ze besteden veel tijd aan hun werk, maar houden regelmatig huisfeestjes met vrienden.

In het interieurontwerp zijn veel natuurlijke houtelementen gebruikt. Klassiek parket, origineel decor, deuren en fronten zien er zacht en natuurlijk uit. Klassieke opbouw- en opbouwlampen zorgen voor een warme en huiselijke sfeer.

Ontwerpkenmerken van verschillende kamers: metamorfose met smaak

Woonkamer. Een flat leren kennen begint altijd met de woonkamer. Een verfijnde en origineel ontworpen kamer.. een uitdaging voor stereotypen en alledaags denken. Het blijkt dat er niet veel nodig is om een spectaculair decor te creëren: in sensueel rood geschilderde houten panelen vormen een interessant accent op de muur boven de bank. Een trendy sierkussen in dezelfde kleur past er harmonieus bij.

Grote bruine bank kan worden gebruikt als bed voor gasten. Grote staande lamp tussen de bank en een fauteuil om 's avonds lekker te kunnen lezen.


Lees ook:

  • Tweekamerwoning: ontwerpster Anna Gusarova
  • Een driekamer voor vier personen: ontwerp van Varvara Zelenetskaya
  • Driekamerwoning voor een jong stel: ontwerpster Marina Abrashkina

Keuken-eetkamer. Nu is het tijd voor een verfrissende maaltijd! Om ruimte te besparen besloot de ontwerper de keuken en de eetkamer in één ruimte samen te voegen. Kookhoek in blauw, beige en natuurlijke houttinten. Keukenschort van geometrisch design en compacte tegels.

( het vermindert de eetlust en voorkomt overeten ) het scheidt visueel de eetkamer en de keuken. In de eetkamer is een wandpaneel aangebracht met grappige regels voor de bewoners en gasten van het huis. Blauwe stoffen jaloezieën maken het interieur compleet.

Slaapkamer. De zachte en romantische inrichting van de slaapkamer verdient bijzondere aandacht. De eerste letters van de namen van de klanten zijn prachtig gegraveerd in prachtige bloemblaadjes boven het hoofdeinde van het zachte en ruime bed.

Rustige witte en blauwe tinten bevorderen de broodnodige ontspanning en relaxatie.

Een ruime kledingkast voorkomt rommel. Een compact hoekje met wit lederen poef, plankje voor cosmetica en grote spiegel.

Studie. De klanten van het project- Creatieve mensen die af en toe thuis werken. Yevgenia Ermolaeva heeft met succes een kantoor aan huis gecombineerd met een comfortabele zithoek.

De kamer biedt gemakkelijk plaats aan een kleine huisbibliotheek, een computertafel en een fauteuil. Een hoekje met kussens om passief te ontspannen met uw favoriete boek. Hier kunt u in alle rust nadenken over toekomstige zakelijke projecten. Omdat de eigenaren van onconventionele oplossingen houden, is het wandpaneel versierd met een trendy afbeelding.

Badkamer. Maar zelfs dit is niet het einde van interessante en aangename verrassingen. De functionele en stijlvolle badkamer zal u niet alleen bevallen door het zachte design en de decoratieve kaarsen: een grappige afbeelding van een aapje frist het interieur onmiddellijk op en verheft uw geest.

Interessante platte ontwerpen

Interieur van de flat uit een project van architect Igor Grigoriev Interieur van een project van een architect en ontwerper Interieur van de flat uit een project van Artinstall studio
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: