Een kleine flat voor een jonge man: ontwerpster Svetlana Saprykina

Renovatie van een kleine flat zonder de oorspronkelijke plattegrond te verliezen, waarbij de keuken en de kamer gedeeltelijk worden samengevoegd

Het project van ontwerper Svetlana Saprykina is deelnemer aan de wedstrijd "Beste 3D-interieur voor studioflat".

Inrichtingsontwerpster Svetlana Saprykina ontwierp een kleine flat die volledig voldoet aan de behoeften van de klant jongeman. Het interieur moest helder zijn en de oorspronkelijke indeling behouden. De eigenaar wilde ook de keuken en de kamer gedeeltelijk combineren, dus kwam er een ontbijtbar tussen de kamers. De foto laat zien hoe je een kleine flat kunt inrichten, je ziet het kleurrijke interieur: groene bank met veelkleurige kussens, een rel van kleuren op de muren, twee gele zakstoelen, waarover overigens een hangmat kan worden gehangen. Maar toch, vanwege de kleine omvang van de flat en de hoogte van de plafonds, wordt het ontwerp gedomineerd door wit en verticale elementen. Een originele vondst Een draaibare box tussen de keuken en de kamer, met aan de ene kant een tv-toestel en aan de andere kant een whiteboard.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: