Studio voor een jonge man in Amsterdam: ontwerpster Helen Kucherova

Nieuwbouw studio flat ontwerp voor een jonge man. Private en publieke ruimtes zijn praktisch onafscheidelijk in de flat

Het Amsterdamse studioproject van ontwerper Elen Kucherova is deelnemer aan de wedstrijd "Beste 3D-interieur van studioflat".

Nieuwe studio, waarvan het interieur is ontworpen door ontwerpster Eleni Kucherova, gelegen in wooncomplex Well House. De studio is van een jongeman, die voornamelijk buiten de stad woont en slechts af en toe in Amsterdam verblijft. Nieuw gebouwde studio is volledig geschikt voor het doel: wonen en werken. Daarom zijn persoonlijke en werkruimten in een flat praktisch onlosmakelijk met elkaar verbonden. De enige uitzondering is de slaapkamer, die achter de schuifwand aan het zicht van het publiek is onttrokken. De klant wilde natuurlijk licht in alle hoeken van de flat, maar door de indeling is daar niet veel van over. Spiegels en plafondverlichting schieten te hulp. Het interieur van de flat is modern en dynamisch en weerspiegelt het karakter van de metropool.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: