Een snelle keukenrenovatie

Om de keuken met je eigen handen op te frissen, hem helder en ongewoon te maken, hoef je niet per se een grote revisie te beginnen. Soms moet je een beetje fantasie en nieuwsgierigheid tonen, want vandaag de dag zijn er veel ontwerpoplossingen voor de keuken – van conceptueel en duur tot de meest eenvoudige en economische.

De stijl aanpassen

De meest effectieve keukeninterieurs zijn altijd diegene die dezelfde stijlgolf volgen. Actuele en ingetogen klassiekers, charmant Provençaals of strak en minimalistisch – dit zijn slechts enkele van de nieuwste trendy keukenontwerpen u kunt elke stijl kiezen die past bij uw wereldbeeld en het algemene beeld van uw huis of appartement. Als u het zich niet kunt veroorloven om uw meubels of uw decoratie opnieuw te bekleden, dan kunnen stylistische accenten zoals gordijnen, tafelkleden, serviesgoed en accessoires helpen. U hoeft niet alles in één keer te kopen om uw eigen keuken te ontwerpen, maar u kunt geleidelijk details toevoegen. Uw familie en vrienden zullen weten welke cadeaus ze u moeten geven voor uw speciale dag…

  • Maca tafelkleed van Slabbinck.
  • Visionnaire Saille Servet van Ipe Cavalli.
  • Silver Mat tafelkleed van Calligaris.
  • Maggi Massimo TOV / LO eetset.

De kracht van kleur

In de regel zijn verzadigde kleuren zeer dynamisch en daarom maakt het gebruik ervan een expressief interieur mogelijk. Weelderige prints op het behang, nieuwe bekleding, felle contrasten in details of, omgekeerd, de zuiverheid van wit.. Elk van deze eenvoudige technieken kan een saaie keuken levendig en kleurrijk maken. Om een gevoel van rommel en visuele "zwaarte" te voorkomen, Het ( oranje, rood, geel, groen, blauw, aubergine ) is beter te combineren met neutralen ( crème, wit, beige, perzik, olijf ).

Zeer moderne, minimalistische keukens in wit Een bijzonder logische keuze voor kleinere woningen. Lichte kleuren geven je een ruimer gevoel, vullen de ruimte met licht en lucht.

Onze ontwerpers adviseren een ander interessant alternatief: een van de muren in contrast met de rest tekenen, of combineren tot een tandem van gladde oppervlakken en metselwerk. Het meubilair in de keuken wordt tot op zekere hoogte ook bepaald door de kleur van de muren: als de kamer in felle kleuren is ingericht, moeten de meubels licht zijn.

Een frisse blik

Fotobehang is erg populair vandaag de dag- een geweldige manier om snel en goedkoop het keukenontwerp met eigen handen te veranderen, om het interieur origineel te maken. Wandbekleding wordt nu gebruikt in allerlei interieurstijlen: van het tijdloze, klassieke tot de loft, die een industriële esthetiek heeft maar ook gezellig en harmonieus is. Alle onderwerpen, patronen, kleuren en texturen kunnen worden gebruikt als basis voor exclusief behang. Prints met een stedelijk thema voegen bijvoorbeeld een vleugje romantiek toe aan uw keuken, terwijl felgekleurde grote vruchten altijd de eetlust opwekken. Het keukenblok kan ook worden heringericht. Bedek de fronten met opvallend zelfklevend tape, pas het stijlvolle beslag aan en u herkent uw oude meubels niet meer terug!

Comfort zone

Een keuken zonder renovatie kan comfortabel en gezellig worden, zelfs als u alleen de eethoek renoveert. Kies bij het kiezen van een eettafel voor een ronde vorm: tafels zonder hoeken zijn gemakkelijker te gebruiken en bieden plaats aan meer gasten. Als je een kleine keuken hebt, is een klaptafel aan de muur de beste keuze. De eethoek kan worden geaccentueerd door een goedkope maar funky kroonluchter. Waar nodig kunnen inbouwapparaten die één geheel vormen met het keukenblok ruimtebesparend werken. Vergeet niet de verlichting in de werkruimte en boven de gootsteen, en de binnenverlichting van bovenkasten en kasten. Trouwens, kasten nemen meestal de meeste ruimte in beslag, dus plaats ze best achteraan in het gamma.

Accessoires

Het interieur van de keuken kan altijd worden opgewaardeerd met interessante accessoires: vazen, lampen, foto's, mooi servies, enzovoort. Versier de muren met mooie stillevens in ongewone lijsten, hang lichte, transparante gordijnen op, dek de tafel met een verfijnd tafelkleed en uw keuken zal spelen met nieuwe kleuren!

  • Vazen Delfts Blauw van Moooi.
  • Flo door Creazioni.
  • Koninklijk palmblad van komkommers.
  • Kom 12-4414 van Villari.

Uw keuken kiezen

De keuken Carre uit de Carre collectie van Ernestomeda IOS-M keuken van het merk Leicht Kiffa/Luna van Mobalpa
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: