Eerste hulp!

Hoe schimmel te bestrijden. Pufas presenteert zijn nieuwe product voor 2014 ®Glutoclean "Schimmelbescherming".

®Glutoclean "Bescherming tegen schimmel" – een oorspronkelijke ontwikkeling van het Duitse bedrijf Pufas. Transparante, reukloze beschermende impregnering voor oppervlakken die gevoelig zijn voor schimmel. De vloeistof is veilig, want hij bevat geen chloor, en kan in elke leefruimte worden gebruikt, zelfs in de slaapkamer. Meestal zijn het de hoeken van de ramen die bewerkt moeten worden. ®Glutoclean®Glutoclean "Schimmelwering" Het kan worden toegepast op behang, geschilderde muren ( dispersieverf ) metselwerk, hout of steen. ®Glutoclean® 'Schimmelbescherming' verbetert de vochtbestendigheid van de ondergrond en beschermt het oppervlak langdurig tegen schimmel en meeldauw.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
  1. Olivier

    Beste lezer, wat lijkt het probleem te zijn waar je hulp bij nodig hebt? Kan ik je ergens mee helpen? Laat me alsjeblieft weten wat er aan de hand is, zodat ik je op de juiste manier kan bijstaan.

    Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: