Flat in de stijl van een oud sprookje: ontwerpers Anastasia Komarova en Natalia Chernykh

Het tonen van het interieur van flats is gemakkelijker wanneer het hele huis in dezelfde stijl is ontworpen. Zoals deze flat, die doet denken aan het magische kasteel van een prinses.

Interieurproject in oude stijl van ontwerpers Anastasia Komarova en Natalia Chernykh – deelnemer aan wedstrijd "Beste residentiële interieur.

De indeling van de flat, die is ontworpen door Anastasia Komarova en Natalia Chernykh, is vrij traditioneel: het is geen open ruimte, maar gewone individuele kamers. Het interieur is in de stijl van middeleeuwse balladen.

In de woonkamer.. Antieke meubels, een open haard, kroonluchters, wapenschilden en tenslotte een schilderij met eenhoorns. Maar dit is slechts de stilering: het meubilair is licht en luchtig, de open haard is ook licht, de zachte banken met veel kussens lijken niet op de ruwe banken van de Ridderzalen. Bovendien kan men in het huis een licht aroma van het Oosten ruiken: hier en daar zijn figuren in Aziatische klederdracht te zien, en in een van de slaapkamers hangen twee gepaarde metalen gongs.

Een beschrijving van het interieur van de flat zou niet volledig zijn zonder de werkkamer te vermelden. Er staat een indrukwekkende donkerhouten tafel, en daarboven een eenvoudig, elegant interieur Een stel enorme sleutels waarmee je zelfs de poorten van een kasteel kunt openen. Het zou verkeerd zijn om het ontwerp van een flat te laten zien en niet te focussen op de slaapkamers. De ene is laconieker en herinnert ook aan oosterse motieven: een scherm met patroon, de al genoemde gongs, een bescheiden textieldecor… De andere is Het heeft een weelderig hemelbed, twee staande lampen en elegant meubilair. De badkamerinrichting is in overeenstemming met de algemene sfeer, en je wilt het alleen bij kaarslicht doen.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: