Flat met glazen keukenschort en verlichtingsarmatuur tegelijk: ontwerper Alexander Tomashenko

Interieur van een flat, waarin een van de meest interessante oplossingen een glazen keukenschort is, het hele gebied wordt gebruikt als lamp

Het project van ontwerper Aleksandr Tomashenko – deelnemer aan de wedstrijd "Best Apartment Design"

De klant wilde een comfortabel en gezellig interieur, maar met gebruik van natuurlijke materialen. De ontwerper is erin geslaagd de twee zo te combineren dat de flat een gevoel van harmonie en eenheid met de natuur uitstraalt. De marmeren vloer en wanden van de douche met stromend water geven het gevoel onder een waterval te staan en de natuurstenen vloer zelf "groeit" houtwerk. Het glazen keukenschort verdient bijzondere aandacht. Zoals te zien op de foto van het glazen keukenschort, is het gemaakt van wit glas in de vorm van een lichtbak. Dit maakt het mogelijk om het hele keukenschort en de omgeving ervan als lichtbak te gebruiken. Op de foto is te zien dat er geen natuurlijk licht in de keuken is. Daarom is deze oplossing ontwikkeld. Bij zonnig weer valt er licht op de lichtbak om de keuken te verlichten vanuit het kantoor ernaast. En op bewolkte dagen en in het donker is de lichtbak verlicht. Hierdoor valt het licht in elke hoek van de keuken.

Ontwerper Aleksandr Tomashenko's project Deelnemer aan de wedstrijd "Best flat design"

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: