Gewoon herhalen: leren hoe je een magische spiegel maakt

Je hebt geen grote investering nodig om magie toe te voegen aan een interieur. Een goede verlichting van de lijst van een vloerspiegel is voldoende. Een decoratieve functie die u in slechts 10 minuten kunt herhalen. En negen daarvan zijn duidelijk besteed aan het zoeken naar kerstboomverlichting…

1. Venetiaanse spiegel als object. Natuurlijk kun je een gewone spiegel nemen, en die kan zelfs heel mooi zijn, maar het zijn de Venetiaanse spiegels die er echt magisch uitzien, zelfs als ze niet oplichten.

2. Lichtsnoeren als hulpmiddel. De slinger moet lang zijn, met een dunne witte draad, met veel bollen, en bij voorkeur met een warm licht. Het creëert de meest comfortabele sfeer voor het menselijk oog en de stemming.

3. Een ecrukleurige kamer is the place to be. Op de foto is de plaats van de magische spiegel ideaal. Een mysterieuze lege kamer, met hoge plafonds en een oude houten vloer. De lichte kleur op de muren accentueert alleen maar de rinkelende leegte van de omgeving. Al met al het beste alternatief voor een trollenkerker.

4. Stucwerk als afwerking. Dunne lijnen van wandlijsten die zich in klassieke "kaarten" vouwen, En de vloerdelen maken duidelijk dat we niet zomaar naar een ruimte kijken, maar naar een ruimte met een verhaal.Eén waarin een magische spiegel heel natuurlijk kan verschijnen…

Met onze selectie van producten kunt u het idee van de foto zo goed mogelijk nabootsen

  • Spiegel 944 door Of Interni.
  • Finex massief houten vloeren Deserto.
  • Lijstwerk P8020 van ORAC DECOR.
  • Wandpanelen Giorgiette Atelier door de fabriek MO.BA.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: