Gewoon herhalen: Een feest op het gazon

De zomerdagen staan voor de deur en je kunt er niet onderuit..? Geen probleem! Ontspan in een prachtige omgeving en in aangenaam gezelschap op uw eigen gazon of zelfs in een nabijgelegen park. Een eenvoudig idee!

4 ideeën voor uw design feestje:

1.Poster met thematisch uitzicht. De basis van ontspanning. De foto die erop is afgedrukt, neemt je meteen mee naar waar je maar wilt, of het nu Londen, de Côte d'Azur of het Titicacameer is.

2.1.000 en een kussen onmisbare elementen van het ontwerp van een kampeervakantie! U kunt comfortabel op het gras liggen, een grappig gevecht houden of zelfs af en toe een dutje doen. En natuurlijk uw visuele honger stillen met prachtige prints.

3.Koffers en koffers, Als een bevestiging dat je op een echte reis bent. Dit zijn handige transformatoren. Ze zijn allebei hoarders en koffietafels, en poefs als het moet. Hier kun je alle voorzieningen voor een tuinfeest neerzetten.

4.Trap ladder als een ladder naar de hemel.Het is niet alleen een sfeervol object, het is ook een brug, een vuurtoren en de belangrijkste uitkijktoren van uw vakantiehuis. Ontzeg jezelf de verbeelding niet!

Boots het idee zo goed mogelijk na met onze selectie van producten

  • Donna fauteuil van Domingo Salotti.
  • DB003091 Commode Dialma Bruin.
  • Kussens decoratief A66200W / A662T0W van Natuzzi fabriek.
  • Grammofoon Kunst. GR00002 van Napoleon Bonaparte.
  • Miniatuur Bibliotheek Trappen van Ralph Lauren Home.


Foto door: Philip Karlberg


Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: