Hallo, Ariston!Een nieuw woord in apparaatbeheer op afstand

Ariston heeft de lancering van een nieuwe afstandsbediening aangekondigd: nu kunt u de prestaties van uw apparaten regelen met uw stem.

De Ariston Net app toont u de status van uw toestellen, helpt u bij het tijdig oplossen van systeemfouten en storingen en stelt u in staat toestellen op afstand te beheren. Voorheen kon je met de app alleen een Ariston-ketel toevoegen aan je smart home-systeem, Gebruikers zullen nu het Ariston Net systeem kunnen combineren met spraakassistenten van Amazon, Google en Apple.

De stembedieningsoptie maakt het veel gemakkelijker en veelzijdiger om het op de app aangesloten apparaat te bedienen Ariston Net. Om verbinding te maken met een ( bv. Alexa ) spraakassistent via de Ariston Net app, zijn slechts enkele stappen nodig: onder "Menu" voer je de Alexa moet zoeken naar Ariston Net en het toevoegen aan categorieën, vervolgens de toegang tot die categorie inschakelen en de 'stemassistent' koppelen Ariston Net'. De Ariston boiler of boiler kan nu met de stem worden bediend. Door een commando te geven aan Alexa of Siri, is het mogelijk een specifieke kamertemperatuur in te stellen, de verwarming aan of uit te zetten en op elk moment de huidige verwarmingsparameters te kennen.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: