Het perfecte huis 10: het werk van Kelly Hoppen

De bekende Nederlands interieurontwerpster Varvara Zelenetskaya kiest de ontwerpen van haar westerse collega's. En verklaart waarom het de perfecte woning is, zegt ze. In een virtuele wandeling door het interieur wijst Varvara op enkele interessante details en trucjes waar u op moet letten. In dit nummer, een verfijnd zwart en beige huis.

Deze flat beslaat twee verdiepingen in een oud Victoriaans huis in de buurt van Covent Garden in Londen. Het interieur is ontworpen door Kelly Hoppen, de koningin van de Britse decorateurs.

Waarom perfect? Het is wat ik noem "eerlijk zwart-wit.". Omdat het de regel van monochroom optimaal volgt. Het heeft vrijwel geen kleurvlekken. Maar beige, grijze, zwarte en donkerbruine tinten zijn er in overvloed. En als je niet wordt afgeleid door kleur, is de vorm duidelijk zichtbaar, en hier is die perfect. Dit interieur is ingetogen, soms zelfs ascetisch, en het is ook veelzijdig. Afhankelijk van de belichting kan het fel contrasterend of zacht reflecterend zijn Dan komen de warme kleuren die hier aanwezig zijn beter tot hun recht.

.

Andere platte ontwerpen

Het interieur van de flat in het project van architect Mykhailo Novinsky Interieur van een flat uit een project van de architect Dmitry Antyushin Interieur van een flat uit een project van interieurontwerpster Ekaterina Kolegova

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: