Hoe de keukenruimte uit te breiden: 6 tips om de capaciteit van een kleine keuken te vergroten

Je hebt een werkblad en ten minste enkele keukenapparaten nodig om zelfs de eenvoudigste maaltijden te bereiden. Onze tips om keukengerei toegankelijk te houden zonder de ruimte te vol te maken.

Manoeuvreerruimte

Wat zit er in een "schort" zone?? Dit is de benaming voor de ruimte tussen het boven- en onderdek van een keuken. Manoeuvreerruimte – meestal beperkt tot het strikt noodzakelijke van de dagelijkse sleur en met een goede reden! Keukenkasten voor kleine keukens met werkbladuitbreidingen in het "schort"-gedeelte — Een geweldige manier om functionaliteit toe te voegen aan uw werkruimte.

…en tips om het te gebruiken

1. Open rekken. Ze zijn goed Flexibel: de planken kunnen worden aangepast aan elke interieurstijl. Zo 'Frans' de plank is bevestigd onder de basis van de bovenkast, het is een essentieel element van de landelijke stijl… En de dubbele glazen plank met verlichting past goed in keukensets voor moderne, kleine keukens. Open kasten kunnen de bovenste rij kasten vervangen om meer ruimte in de keuken te creëren en deze te verfraaien met voorwerpen als vintage koffiezetapparaten, molens, wijnflessen en kruidenpotten.

Het "schort" in de keuken mag niet leeg zijn. Er zijn tal van manieren om open rekken, rails en ministapels in uw woonkamer te plaatsen.

2. Railing. Dit is een horizontale balk die aan de muur is bevestigd in de "schort", Voorzien van haken, hang- en legplanken en diverse houders. De voordelen van het spoor eenvoudig te monteren, mobiel en vol nuttige accessoires ( "geavanceerd" De modellen met geleiderail hebben zelfs planken voor monitoren, iPads en een compleet dockingstation voor het aansluiten van diverse apparaten ). Verticale rails zijn ook beschikbaar In de vorm van een verticale lijst waarop de planken zijn bevestigd. Het wordt meestal bevestigd met een extra werkblad. Lees meer over dakrails in ons thema-artikel: "Rails: wat zijn het en waarom helpen ze??»

Keukenrails zijn de snelste, eenvoudigste en gemakkelijkste manier om opbergruimte te creëren voor uw keukengerei, zodat het altijd zichtbaar en binnen handbereik is.

4. Modulaire planken. De originele neerklapbare kasten verlengen de bovenste laag tot aan het werkblad. De stevigheid van de structuur maakt het mogelijk zwaar serviesgoed en bestek in de schorten op te bergen.

5. Magnetische lamellen. Open intermodule strips met magneten- Niet alleen decoratief, maar ook zeer functioneel. Om bijvoorbeeld een messenset op te bergen.

6. Wandpanelen. Gemaakt van metaal, gehard glas, MDF, en dient net als de rails als basis voor verschillende planken en keukengerei. Scharnierende eenheden kunnen vrij door sleuven in het paneel schuiven.

Bovenkasten met sleuven – een nieuw woord in keukendesign. In de rails kan van alles worden aangebracht: niet alleen losse planken, maar ook hele kasten.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: