Hoe een ecologisch interieur creëren met een minimum aan decoratie

Een blokhutwoning gebouwd volgens een standaardplan, maar het ziet er helemaal niet standaard uit. De auteurs van het project van RYNTOVT DESIGN hebben een uniek interieur gecreëerd op basis van een minimale inrichting met natuurlijke materialen.

  • Accessoires spelen, zoals bekend, een belangrijke rol bij de vorming van een interieur. Maar niet iedereen houdt ervan. Zijn liefhebbers van minimalisme gedoemd te leven in saaie en kleurloze huizen en flats?? Zeker niet. Inderdaad, mooie interieurs van woonkamers impliceren niet altijd een overvloed aan details. In dit project van een landhuis hebben de ontwerpers een minimum aan accessoires opgenomen, maar bijna alle details die ze hebben bedacht zijn uniek. Het gebruik van een beperkt aantal materialen en decoraties maakt het mogelijk zich te concentreren op de tinten en textuur van natuurlijk hout. Architecten van RYNTOVT DESIGN laten de materialen van de natuur gewoon praten. Kijk hoe ze het doen.

    Heldere flats

    Interieur van een flat uit een project van het architectenbureau Tutto design Interieur van de flat uit een project van de studio van Tatyana Grebneva Interieur van een flat uit een project van het architectenbureau S.Y.D Interiors Studio

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: