Hoe tooltips in de Yandex-zoekmachine te verwijderen

Bij het typen van een zoekopdracht krijgt de gebruiker altijd aanwijzingen op basis van zijn locatie, eerdere acties en een aantal andere parameters. Dit gedrag is niet altijd nuttig en vaak vervelend. Onze experts vertellen u hoe u gepersonaliseerde aanwijzingen in de Yandex-zoekmachine kunt uitschakelen.

Open de hoofdpagina van de dienst in uw browser. Druk op het gebied aangegeven met een pijl om het algemene instellingenmenu te activeren. Voer de portaalinstellingen in via de in het vak aangegeven link.

Standaard wordt het tabblad met de zoekopties geopend. Het vakje met een kan inactief zijn. Om de instellingen op deze pagina te wijzigen moet de gebruiker de autorisatieprocedure van de Yandex-dienst doorlopen. Klik op het “sign in” gebied aangegeven met een dubbel teken op de schermafbeelding.

Gebruik login geregistreerd op Yandex voor autorisatie. Als u geen andere Yandex-diensten gebruikt dan zoeken, log dan in met uw sociale media-account.

Na het uitvoeren van de vereiste verificatieprocedure komt u terug op de instellingenpagina. Haal het vinkje weg op de posities die op de schermafbeelding zijn aangeduid met de nummers 1, 2 en 3. Druk op de met een 4 gemarkeerde knop om de opgeslagen verzoekgeschiedenis te wissen. Noteer gemaakte wijzigingen.

Tot slot

Om eerlijk te zijn, moet gezegd worden dat je Yandex cues niet volledig kunt uitschakelen. De door onze deskundigen beschreven methode zorgt ervoor dat zij niet in verband worden gebracht met de persoonlijke geschiedenis van bezoeken en eerder gedane verzoeken.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: