Hoe verander je een wachtwoord in een Google-account

Een Google-account geeft u toegang tot al hun online diensten. De gebruiker gebruikt misschien geen e-mail, maar werkt regelmatig in Google Docs, of slaat foto’s op in de cloud. Bezitters van Android-telefoons gebruiken het om in de Google Play-appwinkel te komen. Als u onbevoegde toegang vermoedt, moet u snel de privacy-instellingen wijzigen. In dit verhaal laten onze experts zien hoe u uw wachtwoord in uw Google-account kunt wijzigen.

Open de startpagina van de zoekmachine en klik op de knop “Aanmelden” in de rechterbovenhoek van het browservenster.

Klik op het gebied van de rekeningbeschrijving. Dit bevat het e-mailadres en de naam die de gebruiker tijdens de registratie heeft ingevoerd.

Typ het wachtwoord in het met een pijl gemarkeerde veld. Klik op de knop “Volgende”.

Het systeem stuurt ons terug naar de startpagina. In plaats van een “Aanmelden”-knop, wordt de avatar van de gebruiker getoond. Klik erop om het menu te openen. Klik op het vakje “Google-account”.

Ga naar het tabblad “Persoonlijke gegevens. Klik in het blok “Profiel” op het gebied gemarkeerd met “2. U moet de toegang tot de account opnieuw bevestigen om door te gaan naar het dialoogvenster voor het wijzigen van het wachtwoord.

Voer nieuwe toegangscombinaties in de daarvoor bestemde velden in. Klik op de knop “Wijzigen”. Succesvolle uitvoering van de gevraagde handeling brengt ons terug naar de pagina met persoonsgegevens.

Aan het eind

Onze deskundige stap-voor-stap gids voor het wijzigen van een onveilig wachtwoord in slechts enkele minuten.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: