Hoe verschillende keukenstijlen te decoreren

Wat goed is in de klassieke stijl is niet noodzakelijk goed in de hi-tech stijl. Hoe praktische en decoratieve accessoires kiezen die uw keuken verfraaien? Laten we de keuken versieren met onze eigen handen, volgens het advies van de art director van de "Design Victory" studio.

De keuken is in elke flat. Hoe belangrijk de slaapkamer, kinderkamer, badkamer of andere delen van de flat ook zijn, de keuken is (vooral voor vrouwen )waar we veel tijd doorbrengen.

Keukens zijn er in verschillende stijlen, kleuren en configuraties. En elke keukenstijl heeft zijn eigen specifieke manier om dat te doen. We denken vaak niet na over welk decor we moeten kiezen, welke kleur… Maar op de een of andere manier "leeft" het al in onze keukens.

Wat telt als decor

En het zijn niet alleen de jaloezieën, kussens op stoelen, ovenwanten en zoutvaatjes. Er zijn ook mooie serviezen en potten en pannen. Het is dus mogelijk om de keuken met je eigen handen te versieren. Bepaalde soorten decor en bestek passen beter bij elke stijl. Het decor is even subtiel als het meubilair en de inrichting.

Oplossingen voor verschillende stijlen

Als uw keuken bijvoorbeeld is ingericht in de stijl van van de moderne klassiekers, Dan zouden lichte gordijnen, een mooi tafelkleed op tafel en elegante stoffen servetten prachtig staan. Je zou de tafel kunnen dekken met borden met een gouden rand, en het bestek zou het patroon van de borden kunnen volgen. Ook om de eettafel te versieren zullen passende vazen met bloemen en kandelaars-.. Handgemaakt eenvoudig decor.

Engelse Landelijke Stijl Heel dicht bij de klassiekers. Hier kunnen we een mooi theeservies in het open dressoir zetten. Het geven van thee aan speciale gasten van zo'n dienst is bijzonder plezierig.

Uw keuken stylen nordic style versieren is een plezier. Hier worden we niet beperkt door de kleur ( uiteraard binnen de grenzen van de rede en het gekozen kleurenschema ). De gordijnen hebben een fel ornament en felgekleurde platen. Creatief keukengerei, ongewone en felle zoutvaatjes, brooddozen en bakkerijen kunnen er geweldig uitzien. Ook potten en bakken voor het bewaren van losse spullen kunnen een decoratieoplossing zijn. Tegenwoordig biedt de markt veel soortgelijke producten voor de meest veeleisende smaak. Ook geschikt voor de Scandinavische stijl en heldere koelkastmagneten, waarmee u een briefje aan uw familie kunt bevestigen. Het belangrijkste is de hoeveelheid.

Stijl hightech loft De glanzend chromen potten, stijlvolle messen, metalen voorraadpotten en het bijpassende emaille servies vormen een geweldige aanvulling op uw keuken. Hier is het belangrijk de metalen oppervlakken niet te overdrijven en het textiel niet te vergeten. Omdat deze moderne stijlen niet veel gordijnen en draperieën vereisen, zien we stoffering en vaatdoeken met handdoeken als textiel.

Wat uw keukenstijl ook is, vergeet de klok niet. Ze zijn een tijdloze toevoeging aan elke keuken, want een mooie klok is een veel leukere manier om de tijd van het koken bij te houden dan saaie elektronische cijfers op de oven.

Afgebeeld: Klok 45-227-36 van Roomers.

Tafelkleden kunnen worden vervangen door lopers of gepersonaliseerde servetten. Verkrijgbaar in lichte of donkere kleuren. Ook hier hangt het af van het algemene kleurenschema van de keuken. Glaswerk – glazen en bekers voor verschillende dranken zijn geschikt.

Een geweldige aanvulling op de eco-stijl Planten of zelfs eetbare kruiden in potten. Dergelijke interieurs worden aangevuld met decoraties van natuurlijke materialen: bamboematten, houten lepels om te koken, snijplanken en onderzetters. Wit serviesgoed en natuurlijk textiel zouden goed staan in dit interieur. Doe-het-zelf keukendecoraties zijn welkom.

Als je vastbesloten bent iets met je eigen handen te doen in de keuken, wees dan niet bang om te experimenteren. Het komt allemaal goed!

De keuken oppakken

De Carre uit de Carre collectie van Ernestomeda De IOS-M keuken van Leicht Kiffa/Luna van Mobalpa
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: