Hoogwaardige flatrenovatie: kenmerken, materialen en stappen

Premium renovatie – De slimme combinatie van chique decoratie en ongeëvenaard comfort. Elk meubelstuk, van de huishoudelijke apparatuur tot de plafondlijst of de handgemaakte beeldjes, beantwoordt aan het algemene stijlconcept. Professioneel ontwerp van premium appartementen maakt van een standaard kamer een prestigieus appartement. Een hoogwaardig interieur ziet er niet alleen duur uit- Dat is wat het is.

Inhoud van het artikel

De kenmerken van hoogwaardige renovatie

Premiumwoningen vereisen een niet-triviale benadering van interieurdesign, rekening houdend met de levensstijl van de eigenaars, hun gewoonten en smaken.

De kenmerken van VIP renovatie:

1. Detaillering van het interieur, waarbij een standaard lay-out wordt vermeden ten gunste van een exclusieve. Met behulp van scheidingswanden, nissen, portalen, gewelfde plafonds en andere architectonische elementen wordt de ruimtelijke compositie vanaf nul gecreëerd.

2. Dure materialen, meubels, decor in de gekozen stijl. Antieke tafel voor de barokstijl, structuurpanelen voor hightech, een tapijt uit India voor de etnische stijl.. elk inrichtingsdetail wordt zorgvuldig geselecteerd uit merkcollecties of op bestelling gemaakt.

3. Afwerking, de flat omvormen tot een artistiek object: fresco's, stoffen behang, glasramen, tegels, houtsnijwerk, kunstinstallaties.

4. Realisatie van technische systemen, alarmsystemen, videobewaking, installatie van geavanceerde technologie ) ● hoogwaardig houten meubilair &#41… Smart home installatie voor grote budgetten met domotica.

Luxe renovatie – Een veeleisend proces waarbij ingenieurs, ontwerpers, decorateurs, beeldhouwers en kunstenaars betrokken zijn. Specialisten zoals meubelmakers, glasblazers, kachelmakers en handgesmede ambachtslieden zijn hierbij betrokken. Het creëren van luxueuze appartementen die comfortabel zijn voor elk lid van het gezin gaat de mogelijkheden van een nieuwkomer te boven.

Premium klasse materialen

Selectie van dure materialen en technologieën voor een elitaire woning afzonderlijke fase van het ontwerpproject. Zoekopdrachten, invoer van goederen, restauratie van vintage items, productie van decoratieve elementen en inrichtingen volgens de schets van een ontwerper kunnen 2-6 maanden duren.

VIP klasse renovatie:

Het werkproces is verdeeld in stappen, en elke vakman werkt aan zijn deel;

mozaïeken, natte zijde, Venetiaans en andere soorten sierpleister;

kostbaar hout ( rozenhout, wengé, mahonie, ebbenhout );

Natuursteen ( marmer, leisteen, kwartsiet );

Glas, kristal, kristal;

Gekleurd metaal, metaaloppervlakcombinaties – ● glas, kristal; ● non-ferrometalen, metaaloppervlakcombinaties;

Texturen zoals ongebleekt linnen, leer, suède, bamboe en rotan komen perfect tot hun recht;

moderne ontwikkelingen, marktkennis ( 3D panelen, luminescentie, aerogel isolatie ).

De combinatie van materialen is afgestemd op het concept van de ontwerper. Terwijl traditionele stijlen grandeur en verfijning vereisen, zijn moderne stijlen op zoek naar elegantie en eenvoud. natuurlijkheid, natuurlijk licht, monochroom met heldere accenten zijn in de mode. Het belangrijkste voor een luxueuze inrichting is nog steeds de hoogste kwaliteit van de materialen.

Stadia van premium renovatie

Het perfecte huis wordt kant en klaar ontworpen onder toezicht van een ontwerpstudio. Het werkproces is verdeeld in stappen; elke vakman werkt aan zijn gebied. De belangrijkste fasen van de renovatie:

1. ontwerp project Afhankelijk van de eisen van de klant, specifieke kenmerken van het object. Het interieur is tot in detail uitgewerkt, van de opstelling van de muren en de decoraties tot het verlichtingsscenario. 3D-visualisatie, raming voor reparatie, termijnen voor voltooiing van het werk worden opgesteld.

2. Een organisatie met een SRO-certificaat ontwerpt technische systemen, herontwerpt. De documentatie zal worden overeengekomen met de regelgevende instanties.

3. Interieur afwerkingInstallatie van ramen, deuren, sanitair, elektriciteit, ventilatie, airconditioning en andere apparatuur, toebehoren. Er wordt een "smart home" systeem geïmplementeerd.

4. Inrichting, Decoreren als onderdeel van een prestigieus interieurconcept. Dure renovatiewerkzaamheden gaan gepaard met een stapsgewijze aanvaarding van het werk door de klant, indien nodig videobewaking. Het ontwerp kan tijdig worden aangepast om het onberispelijk te maken. De creatieve tandem tussen de ontwerpstudio en de flatbewoner de manier om de perfecte woonomgeving te creëren.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: