Hotpoint presenteert de Supreme Chef magnetron

Hotpoint Supreme Chef combineert de functies van een oven en een magnetron, en is uitgerust met 30 automatische programma's. De magnetron bevat 5 verschillende kookmethodes: bakken, braden, stomen, voorverwarmen en grillen. Hotpoint Supreme Chef heeft een oveninhoud van 33 liter en een draaitafel met een diameter van 36 cm.

Precies gecontroleerd koken

Hotpoint Supreme Chef magnetron maakt het mogelijk om voedsel te bakken in een traditionele oven. Gebruikers kunnen de temperatuur regelen in stappen van 5°C. Deze oplossing houdt het kookproces zo nauwkeurig mogelijk en bereikt de gewenste resultaten.

Scherpe functie voor knapperige korsten aan de buitenkant en delicate texturen aan de binnenkant

Stoomkoken

Stoomkoken is mogelijk dankzij de speciale lade die bij de magnetron wordt geleverd. Met de capaciteit van de container kunt u twee maaltijden tegelijk bereiden.

Voorverwarmen en ontdooien

Hotpoint Supreme Chef magnetron heeft een opwarm- en ontdooifunctie die dagelijkse taken veel gemakkelijker maakt.

De ontdooistand voor brood bijvoorbeeld maakt brood knapperig maar met een zachte textuur van binnen.

Grillfunctie voor gelijkmatig koken

De 1200 watt grill bevindt zich op de bovenkant van de oven en kookt gelijkmatig.

Automatische recepten

Automatische recepten zijn beschikbaar in de Hotpoint Supreme Chef magnetron voor eenvoudiger koken. De oven regelt de temperatuur- en tijdsinstellingen om de juiste resultaten te bereiken. Gebruikers kunnen tot 30 klassieke gerechten kiezen uit het menu "Chef", "Speciale recepten" of het menu "Krokant gebraad".

De functie "Warm houden Zorgt ervoor dat voedsel klaar is om te worden geserveerd bij 40°C. De "Klim deeg" stand stelt een constante temperatuur van 38°C in voor een zachte bereiding van het deeg.

Onthardingsprogramma Activeert het dubbele verdeelsysteem van de magnetron voor het gelijkmatig smelten van chocolade, boter of kaas.

Yoghurt modus Hiermee kunt u thuis gefermenteerd voedsel maken.

De nieuwe Supreme Chef van Hotpoint heeft een beknopt design en uitgebreide functionaliteit die hem een integraal onderdeel van de moderne keuken maken.

MWHA 338IX magnetron verkrijgbaar vanaf juni 2018.

De adviesprijs is 29 990 roebel.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: