Huis bij Minsk met uitzicht op het meer: Anna en Stanislav Makeyev

Typisch landhuisproject, waar alle hoofdvertrekken van het meer af gericht waren. Hoe zijn de ontwerpers uit deze situatie gekomen?

Landhuisproject van de ontwerpers Anna en Stanislav Makeev – winnaar van de wedstrijd "Best Interior: Country-house Apartment"

Binnenhuisarchitecte Anna en Stanislav Makeyev hebben gewerkt aan het interieur van een huis met een vloeroppervlak van 450 m².m bij Minsk. De uitdaging was om de gunstige ligging van het huis te benutten, namelijk open een schilderachtig uitzicht op het meer. Maar het was niet zo gemakkelijk om het in praktijk te brengen. Het standaardproject voor een woonhuis had een andere indeling, met alle hoofdvertrekken van het huis als een eengezinswoning salon, eetkamer, slaapkamer- Met uitzicht op de binnenplaats, weg van het meer. Gelukkig lenen standaardontwerpen voor vrijstaande huizen zich meestal voor aanpassing. De oplossing is gevonden door het "transformeren" van van de ramen van de gastenkamer. De ramen werden omgezet in een deur en de deur kwam uit op een speciaal ontworpen terras met een uniek mooi uitzicht op het meer.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: