Jenny Jasnec over Engelse hedendaagse interieurs

Het begrip "modern interieur" is zeer moeilijk te definiëren. Elke ontwerper en architect geeft er een andere betekenis aan. Jenny Jasnec, het hoofd van Art Spice, sprak over de principes van modern interieurdesign en de parameters ervan.

Op de foto: Jenny Yasnets, hoofd ontwerp bij Art Spice

Over ontwerp en heroverweging Wij creëren moderne en comfortabele interieurs voor het leven. Maar we herwerken en verbeelden altijd tot op zekere hoogte het culturele erfgoed dat aan het project ten grondslag ligt. Neem bijvoorbeeld een van onze projecten "Engelse subtiliteiten". Ik zou zeggen dat het vrij klassiek is, het heeft elementen van de Engelse stijl, maar ik zou niet durven beweren dat het project in de absolute Engelse stijl is gemaakt.

Pure Britse stijl Ik denk dat Engelse stijl kan worden gecreëerd door Engelsen in Engeland, en voor ons is het even dom als voor Engelsen die proberen een Russisch interieur te creëren. Dit project ons zicht op wat een interieur zou kunnen zijn met elementen van Engelse stijl. Dit standpunt wordt gedeeld door onze cliënt. Omdat het verkeerd is om de klant uit te sluiten van het interieur ontwerp proces- van het huis waarin hij zal wonen. Hij moet volledig deelnemen aan het proces. Het bepaalt de richting waarin we gaan.

hedendaags interieur — is een synthese van schoonheid, design, functionaliteit… De planning en het decor zetten de toon van het leven. Wij nemen een enorme verantwoordelijkheid op ons wanneer wij aan elk nieuw project beginnen, ongeacht de mate waarin de cliënten zelf actief bij het proces betrokken zijn. Het resultaat moet comfortabel, stijlvol, mooi, gezellig en leefbaar zijn. Natuurlijk roept iedereen zijn eigen associaties op, ze zijn zeer individueel, waarmee rekening moet worden gehouden. Bijgevolg moet een moderne ruimte die individualiteit en uniciteit hebben, die in harmonie is met het innerlijke gevoel van de persoon die erin woont. Dit is volgens mij de belangrijkste parameter.


Lees het volledige interview op


Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: