Keukenlade-inzetstukken: welke en waarom?

Keukenkasten bevatten een groot aantal huishoudelijke benodigdheden. Om ze handig en rationeel op te bergen, gebruikt u speciale inzetstukken voor laden. Welke moet ik kiezen??

Waarvan zijn liners gemaakt? de makkelijkste en goedkoopste zijn van plastic. Het op één na populairste materiaal is roestvrij staal ( de voering kan effen of geperforeerd zijn ). Luxe keukenkasten zijn voorzien van houten lade-indelingen. Over het algemeen gemaakt van beukenhout en gecoat met heldere acryllak voor bescherming tegen vocht.

Afgebeeld: BENTO III model van Driade fabriek, ontwerp van Astori Antonia.

Bestekzakken

Voor de keuken en de eetkamer. Lade-inzetstukken voor bestek De meest essentiële accessoires voor de keuken. Standaardlade met aparte vakken voor het opbergen van bestek van verschillende afmetingen. De gespecialiseerde voeringen worden samen met het bestek verkocht, bijvoorbeeld met een gouden of zilveren plating. Het is een 'fluweel' de dozen voor delicate opslag.

Bestekbakken zijn soms niet de enige plaats waar u keukenmeubelen kunt plaatsen. vaak te vinden op eettafels, dressoirs en ladekasten.

Wanneer u al uw bestek en keukengerei in de juiste eenheid opbergt, vindt u gemakkelijker en sneller wat u zoekt.

Geen lawaai en geen stof. De matten op de lade maken het uitnemen van het bestek bijna geruisloos, beschermen het oppervlak van de lade tegen krassen en houden deze schoon. In plaats van een mat kunt u een populair keukenhulpmiddel gebruiken – een plastic dienblad met randen.

Op de foto: model uit de Classic Trays collectie van Vitra.

Houders voor keukenmessen

Handig en veilig. Messenrekken worden vaak verkocht met een messenset. Een belangrijk keukenaccessoire, vooral als je een klein kind hebt.De messenhouder moet worden bewaard in een afsluitbare lade die een kind niet zelf kan openen.

Verborgen kruiden

De standaardoplossing. Fabrikanten van keukenmeubelen bieden bakjes voor het opbergen van potjes en doosjes kruiden in verschillende maten, waaronder displaybakjes.

De originele oplossing. Voor het opbergen van kruiden zijn ladeverdelers van gelijmde verdelers die naar wens kunnen worden herschikt, geweldig. Ze kunnen ook worden gebruikt voor het opbergen van diverse gebruiksvoorwerpen en keukengerei.

Keukenmeubelfabrikanten bieden voeringen, ladebakjes en ladeverdelers aan die compartimenten vormen voor het opbergen van specerijen.

Opslag van kookgerei

Om breuk te voorkomen. Vaatwerk Het meest delicate keukengerei. Om het op te bergen bieden fabrikanten van meubels en keukenaccessoires verschillende soorten inzetstukken aan Voor grote borden, voor kommen en voor sets. Borden worden meestal horizontaal in de lade bevestigd ( stack- Dankzij de anti-slip pinnen ) of verticaal ( zoals in de droger ).

Voorbeelden van inlegvellen voor schalen.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: