Keukenschort

Deel van de muur tussen het werkblad en de bovenkasten.

Foto: Origo schort van Iittala, ontwerp Haberli Alfredo.

Schort:

Hetzelfde als schort ( Dal ). Samen met de pet was de muts een essentieel onderdeel van de dameskleding in de 17e eeuw. Later omgevormd tot een werkbank voor de kok.

2. Het gedeelte van de muur tussen het ( werkblad, spoelbak, kookplaat, snijtafel ) en de bovenkastjes van de keukenset.

Het kookgedeelte wordt het meest blootgesteld aan vuil…

In de regel worden keukenwerkbladen bekleed met materialen die aan twee voorwaarden voldoen: zij verdragen geen temperaturen lager dan 140 – 150°C &#40°C; dit is vooral belangrijk in het kookveld ) en zij zijn gemakkelijk te reinigen. De gastvrouw wordt het plezier ontnomen om "het schort te passen", Als het keukenblok als "eiland" wordt geplaatst of geplaatst bij het raam. In deze configuratie is het schort niet mogelijk.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
  1. Koen

    Waar kan ik het beste een keukenschort kopen? Ik ben op zoek naar een van goede kwaliteit en met een leuk design. Heeft iemand tips waar ik kan kijken? Alvast bedankt!

    Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: