Kunst en moderniteit in het interieur van een Londense flat: een project van Vyacheslav Khomutov

Ontwerper Vyacheslav Khomutov heeft een elegant interieur gecreëerd voor een Londense flat. Er is een harmonie tussen de gevestigde klassiekers en het moderne. Kunstvoorwerpen, een exclusieve en onopvallende inrichting en gedempte kleuren zorgen voor een rustige en comfortabele sfeer.

"Het project is voltooid precies zoals we hadden gepland. De kunst is zo subtiel mogelijk geïntegreerd en legt een subtiele link tussen Londen en Nederland. Voor mij is het een genot

"Het project kwam tot leven precies zoals we het hadden bedacht. De kunst werd zo subtiel mogelijk geïntegreerd en legde een subtiele link tussen Londen en Nederland. Het is een plezier voor mij

Verberg

Deze elegante flat ligt in het hart van een van de meest prestigieuze wijken van Londen… Het interieur, van de hand van Vyacheslav Khomutov van de Haubaus design studio, is opgebouwd rond een combinatie van moderne eenvoud en klassieke elegantie. Het karakteristieke ontwerp van dit huis wordt gekenmerkt door de zorgvuldige selectie van kunstvoorwerpen door de kunstenaar. Ze verlevendigen de ruimte en weerspiegelen de subtiele smaak van de eigenaars.

De indeling is niet ingrijpend gewijzigd. De ontwerper wilde de binnenruimte behouden en deze modern, comfortabel en functioneel maken. Deuren die naar de woonkamer leidden werden uit de gang gehaald. De opening van de branddeur werd verplaatst en veranderd in een spiegel in de hal.

Openbare ruimte. De open eet- en woonkamer maakt gebruik van donkere en lichte meubel- en decoratie-elementen om een gevoel van vloeiende ruimte te creëren. Het Venetiaanse stucwerk en de zorgvuldig gekozen verlichting vullen het gecreëerde beeld aan en benadrukken het unieke karakter ervan. De auteur van het project versierde de muren van de woonkamer met schilderijen van de kunstenaar Alexander Gerasimov.

Privé ruimte. De heldere entreehal dient als buffer tussen de openbare en de privéruimten.

Een onopvallende en exclusieve inrichting, zachte meubellijnen en kunstwerken van Valery Shablovsky creëren een sfeer van rust in de slaapkamers. Een ingetogen palet suggereert dat de eigenaars waarde hechten aan tijd. Schilderijen aan de muur vormen een helder accent en werken samen met de verfijnde meubels in gedempte tinten.
Plexiglas console met geïntegreerde foto's bij de gewrichten is een uniek kunstwerk. Het werd speciaal voor dit interieur gemaakt door de ontwerper Vyacheslav Khomutov, samen met de kunstenares Natalia Lyakh.

Badkamer. De pastelkleurige badkamer zet de stijl van het interieur van het appartement voort. De ronde vormen van het bad en de wastafel verzachten de ruimte en dragen bij tot de rustige sfeer. Zeven keramische beelden van de Japanse kunstenares Tomoko Konno werden speciaal geselecteerd voor het interieur.

Interessante platte ontwerpen

Interieur van een flat uit een project gerealiseerd door een ontwerper Interieur van de flat uit het door de ontwerper gerealiseerde project Interieur van een flat uit een project gerealiseerd door een ontwerper
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: