Coloristics for interior designers – een nieuw programma aan de School of Interior Design van de National Research University Higher School of Economics

De School of Interior Design van de National Research University Higher School of Economics heeft de inschrijving geopend voor het programma Coloristics for Interior Designers ( start 9 juli 2018 ).

De auteur van het programma Alexander Mershiev, ontwerper en decorateur.Oprichter van de creatieve werkplaats MershStudio, die particuliere en openbare interieurs ontwerpt, fotoshoots styled en creatieve workshops organiseert.

De basis van het programma — professioneel kleurwerk, conceptuele schetsen en kleurenschema's. Studenten krijgen praktijkervaring met waarom het zo belangrijk is om een interieur te ontwerpen, maar ook om het decoratieve ontwerp ervan na te bootsen.

Het middelpunt van de belangstelling zal zijn: licht, kleur, ornamenten, texturen, kleuren, textiel, meubilair en kunstwerken. Het werk zal gebaseerd zijn op het ontleden van praktijkvoorbeelden, het leren kennen van de echte uitdagingen van het beroep en het oplossen ervan.

Aan het einde van het programma ontvangt u Advanced Training Certificate van de National Research University Higher School of Economics.


Meer informatie over het programma en inschrijven voor een cursus door hier te klikken.


Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: