Een cursus van een jaar aan de HSE School of Interior Design

Vanaf september 2017 start de Design School van de National Research University Higher School of Economics met vernieuwde cursussen voor interieurontwerpers. Stepan Bugaev, de oprichter van Tochka Design Studio en start-up Flatplan, is uitgenodigd om het programma te begeleiden. Op 13 november start ( basiscursus ) het jaarlijkse opleidingsprogramma aan de School of Interior Design van de National Research University Higher School of Economics;.

De cursus wordt gecoördineerd door Anna Dobrokovskaya en Olga Buravkova, de oprichters van de ontwerpstudio Cultura Design, beiden afgestudeerd aan MARKhI en aan Politecnicodi Milano, een van de topuniversiteiten voor design en architectuur in Italië.

Het programma beoogt ontwerpers op te leiden "van begin tot eind": Van de geschiedenis van stijlen, tot praktische vaardigheden ( tekeningen ontwikkelen, werken in grafische editors, je eigen project runnen, enz.. )

Naast de twee cursusleiders zullen ook andere curatoren hun ervaringen met de studenten delen gastsprekers – Gerenommeerde ontwerpers. Mentoren zullen hun Europese ontwerpervaringen delen en studenten adviseren over leerprojecten die zijn toegesneden op elke student.

De cursus richt zich op de echte ontwerppraktijk: De deelnemers leren over actuele zaken en de rijke ervaring van professionals en maken hun eigen projecten. Leer techniek, bouwontwerp, moderne afwerkingen, bouwwetgeving en de interieurmarkt begrijpen. Bovendien beheersen de cursisten alle noodzakelijke software voor het maken van ontwerpprojecten ( AutoCAD, DIALux, 3D Max, AdobePhotoshop, enz. )

Resultaat van de studie – Een portfolio van drie persoonlijke ontwerpprojecten ( een interieur voor een studeerkamer, een openbare ruimte en een studioflat ) en een certificaat van geavanceerde studies van de National Research University Higher School of Economics.

Aan het einde van de cursus hebben alle cursisten een goed begrip van het beroep, zodat ze meteen aan echte ontwerpprojecten kunnen beginnen.

Dien uw cursusaanvraag in:

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: