Tarkett nodigde de ontwerpster Irina Dymova uit..

Op 13 maart 2019 werd in het kader van de internationale bouw- en interieurtentoonstelling BATIMAT RUSSIA een lezing gehouden door de beroemde Nederlands ontwerpster Irina Dymova. Aan de hand van haar gerealiseerde projecten vertelt zij over de rol van vloerbedekking in hedendaagse interieurs en hoe zij de harmonie van het interieur als geheel weet te behouden.

De ceremonie werd georganiseerd door Tarkett, een wereldleider in de productie van vloerbedekking. Het bedrijf presenteerde voor het eerst het digitaal printen van elk vloerplankenpatroon, evenals de modulariteit van laminaatvloeren, waardoor je verschillende kleuren, formaten en dessins binnen dezelfde ruimte kunt combineren.

Vloerbedekking maakt 50% van een interieur uit, wat betekent dat er bijzondere aandacht aan moet worden besteed, aangezien de keuze ervan bepalend is voor de stemming waarin mensen het grootste deel van hun tijd doorbrengen. Ik verwerk graag brede, massieve en natuurlijke houten vloeren in mijn projecten. Omwille van de harmonie combineer ik graag actieve vloeren met minimalisme ( en omgekeerd ). Alles wat goed is voor mij is verkeerd. In ieder geval moet deze keuze worden gemaakt door een specialist met de nodige deskundigheid. Hij kent de materialen en hun plaatsing en is vertrouwd met het concept, op basis waarvan kleuren en patronen worden gekozen. Deze factoren gewoon mechanisch mengen is moeilijk te realiseren in een interieur.

Vloerbedekking maakt 50 % van een interieur uit en verdient daarom bijzondere aandacht, aangezien de keuze van de vloerbedekking van invloed is op de stemming waarin mensen het grootste deel van hun tijd doorbrengen. Ik verwerk graag 'ruwe vloeren' in mijn ontwerpen – breed, massief en natuurlijk hout. ( en omgekeerd ) om een gevoel van harmonie te creëren, combineer ik graag actieve vloeren met minimalisme;. Alles wat goed is, is verkeerd voor mij. In ieder geval moet deze keuze worden gemaakt door een specialist die over de nodige kennis beschikt. Hij kent het soort materiaal en de bijzonderheden van het leggen ervan. Hij begrijpt het concept volgens welk kleuren en patronen worden gekozen. Het is moeilijk om een individuele inrichting te bereiken door deze factoren gewoon mechanisch te mengen.

Verberg

Het combineren van de ongerijmde.. is een van Irina Dymova's favoriete principes, waardoor ze gemakkelijk exclusieve projecten kan creëren. De ontwerper gebruikt gedurfde decoratietechnieken: het combineren van stijlen en trends, texturen, paletten en ornamenten. Dit geeft, in de woorden van Irina zelf, niet alleen een bijzondere sfeer aan het interieur, maar is ook "fascinerend als proces". Zo zorgen contrasterende en soms paradoxale oplossingen en vakkundig geplaatste kleuraccenten voor een harmonieuze en creatieve cocktail.

Correct gekozen vloerbedekking is een essentieel onderdeel van een designproject. Tijdens deze lezing sprak Irina Dymova over hoe het perspectief van het ontwerpen van een vloer op maat kan worden verruimd en welke materialen daarbij kunnen helpen.

De Tarkett-stand werd ontwikkeld in overeenstemming met het Design your life-concept, dat staat voor individualisering in vloerdesign. Dankzij de tentoongestelde Tarkett vloerproducten was het mogelijk om alle ideeën van de klant te realiseren. De digitale bedrukking van de planken en de combinatie van verschillende streepformaten en kleuren in de laminaatvloer maken het droomontwerp waar.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: