LG MS-2343BAR magnetron

Bezetten1 ruimte in het klassement:

Beste middenklasse magnetron

Ga naar beoordeling

LG MS-2343BAR magnetron kenmerken

Algemene kenmerken

Intern volume 23
Locatie Vrijstaand
Afmetingen (BxHxD) 48.5x28x38.5 cm
Diameter lade 284 mm
Interieur Email
Gewicht 14 kg

Werkingswijzen

Grill geen
Onderste grill geen
Convectie geen
Microgolven vermogen 800 W

Bedieningspaneel

Bedieningspaneel elektronische
Display het is
Schakelt Touchscreen

Programma’s

Ontdooistand er is
Automatisch koken beschikbaar op
Automatische ontdooiing het heeft
De mogelijkheid om eigen recepten in het geheugen in te voeren geen
Programmering van het kookproces geen
Automatische temperatuurregeling geen
Meer programma’s Snelle ontdooifunctie

Andere

Andere kenmerken en functies Verlichte holte, zoemer, kinderslot
Deur Scharnierend
Deuropening handvat
Kleur van de kast zilver

Beoordelingen voor LG MS-2343BAR magnetron

Voordelen:Goed ontwerp, werkt goed, verwarmt gelijkmatig en snel in vergelijking met zijn voorganger, maakt de gerechten niet warm. Aangenaam om het geluidssignaal te horen. Snelle start. Tevreden gekocht
Nadelen:1. Externe knop 2. Geen timer 3. Ik zou de binnenkant graag groter zien, maar ik heb nog geen fatsoenlijk model kunnen vinden en van de vrijstaande modellen zijn er altijd fouten in het ontwerp of de mechaniek. Voeten zijn niet met Eurober bekleed, moest elastiekjes plakken
Nadelen:Beoordeling gebaseerd op een vergelijking met een eerdere magnetron Panasonic NN-GF560M. 1. Ontwerp bijna identiek aan dat van LG, behalve deurklink 2. LG verwarmt veel beter en maakt de vaat niet warm, verwarming is gelijkmatig 3. Geluidsindicatie is bijna hetzelfde 4. Maat. LG interne ruimte is behoorlijk kleiner. Er zijn gerechten die niet passen. Kan nauwelijks een nadeel genoemd worden. Aanvankelijk begreep dit. 5. Geen timer hier voor wie dat gewend is, was erg handig 6. Weg is de stapel knoppen van het paneel dat helemaal niet is gebruikt. 7. Snelle start, veel handiger dan een hoop knoppen om een kopje thee op te warmen Na panasonic, zul je zuchten. Een goede verwarming en timer en al het andere is een bijzaak.

Belinsky Maxim


Voordelen:Leuk. Voert zijn functie uit.
Nadelen:Zeer onstabiel op niet met Eurober beklede oppervlakken. Scharnierende deur, misschien heb ik pech gehad met dit model. Grootste nadeel is de rechte stekkerdraad. Deze serie heeft een bol oppervlak aan de achterkant, plus een rechte stekker en dit wonder kan niet plat tegen de muur worden geplaatst.
Nadelen:Als u een stopcontact hebt dat net achter de magnetron is bedoeld, dan is dat niet uw optie, zal in het midden van de tafel staan.

De gebruiker heeft zijn gegevens verborgen


Voordelen:Ontwerp Functionaliteit Minimale opwarmtijd 10 sec.
Nadelen:Schuift zwaar op de tafel
Nadelen:Uitstekend model in zijn segment, aanraaktoetsen zijn zeer gemakkelijk in te drukken (zonder per ongeluk te activeren). Minimale opwarmtijd 10 sec. – Zeer praktisch als je een klein kind hebt. Stil genoeg bij het verwarmen. Het enige nadeel zijn de gladde voeten, je moet of elastiekjes plakken of er een Euroberen mat onder leggen

RJCNZ17


Voordelen:Ontdooit snel, warmt goed op en kookt heerlijk.
Nadelen:Kindveilig slot was voor mij overbodig maar je weet maar nooit))
Nadelen:In termen van specs magnetron, hoewel niet hoog vermogen, nog steeds genoeg om de genoemde taken van het koken en opwarmen van voedsel aan te kunnen. En betrouwbaar. Mijn oude begaf het na een paar maanden… Ik heb deze bijna een jaar geleden gekocht en hij werkt prima

Nikita Smolyanov


Nadelen:Handig handvat, maar het snoer is een beetje kort, maar ik hou ervan. Kan zelfs 10 seconden verwarmen, wat erg handig is, vooral voor een kind. Onze kinderen verwarmen het, halen het eruit en branden hun vingers niet…

Makarov Anton


Voordelen:Grote ovencapaciteit, zeer stijlvolle look, snelle opwarming en ontdooiing, probleemloze werking sinds meer dan een jaar.
Nadelen:Aangezien ik de magnetron voornamelijk gebruik om op te warmen, zou een goedkoper model beter zijn geweest, maar de goedkopere zien er niet zo toonbaar uit.

Krylov Nikita


Voordelen:Een geweldige oven die kookt en verwarmt.
Nadelen:Geen.

Olga Derzhavina


Nadelen:Van de nadelen – het lawaai bij het verwarmen.
Nadelen:Ik vind het fijn dat het tijdens het koken en opwarmen gepauzeerd kan worden, zodat je het eten kunt proeven als het klaar is. Een paar keer geprobeerd en het lijkt goed te koken en het vlees goed te braden. Verwarmt snel, dus zuinig.

Sergej Bakhvalov


Voordelen:Grote capaciteit, hoge kwaliteit en stabiele werking gedurende 1 jaar.
Nadelen:Een goed formaat oven met 800 Watt vermogen, en een volume van 23 liter. Zeer aangetrokken door het ontwerp van de oven, de kwaliteit van de afwerking en de prijs. Maar er zijn goedkopere magnetrons beschikbaar, maar dit model werd ons aanbevolen…

Larisa Chupova


Voordelen:Elektronische besturing, veel recepten.
Nadelen:Een grote hulp in de keuken.Mooi ontwerp, eenvoudig en makkelijk te gebruiken.Verwarmt snel en gelijkmatig, er blijft geen korst achter op het voedsel na het ontdooien!

Makar

 • sa
 • Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: