LG professionele oplossingen: partnerconferentie voor systeemintegratoren van Information Display

LG presenteerde nieuwe producten in de lijn van professionele displays op de partnerconferentie voor systeemintegratoren in de Information Display divisie.

Onder de gepresenteerde apparatuur, konden de gasten de kast LED scherm serie zien LG LAS, LED heldere film prototype LG LAT, en de webOS-zone, waar bezoekers de mogelijkheden van de nieuwe webOS-versie en door onze partners ontwikkelde toepassingen voor verschillende sectoren konden evalueren fastfoodrestaurants, detailhandel, onderwijs, reclame.

Meer dan 130 deelnemers kwamen bijeen op de conferentie vertegenwoordigers van toonaangevende systeemintegratoren op het gebied van Digital Signage en professionele media. Het programma van het evenement omvatte presentaties van nieuwe producten van LG Electronics op het gebied van professionele beeldschermen, commerciële en horecatelevisies, OLED-schermen, Evenals de functionaliteit van het webOS-besturingssysteem, waarmee partners hun eigen oplossingen kunnen bouwen op basis van LG Electronics producten.

Tijdens het evenement werkte ook demo-zone, waar deelnemers nieuwe items met eigen ogen konden zien en vragen konden stellen aan LG-experts.

Speciale vermelding waard LG LAS-serie LED-schermkasten voor binnengebruik. Modellen met kleine pixelafstand en verhoogde helderheid voor gebruik binnenshuis. Highlights zijn betrouwbaarheid, onderhoud aan de voorkant, laag stroomverbruik en gewicht.

De webOS-zone op de 55SM5D display, die bezoekers de voordelen van het platform liet zien. De stand demonstreert ook de prestaties van LG's veelgevraagde SM5D-serie displays, die een 24/7 werking en een geïntegreerde webOS-gebaseerde mediaspeler bieden, waardoor compatibiliteit met een breed scala aan content management software gegarandeerd is.

Gastvrijheid OLED-beeldscherm 55EW961H en geïntegreerd content management systeem voor hotel TV's Pro:Centric Direct Volledig uitgeruste editor, beheer op afstand, professionele sjablonen om zonder extra kosten hoogwaardige inhoud te creëren.

LG's B2B webOS platform partners ( Addreality, Interactive Group, OMMG Technology, Sproot.io, Visiobox ) onthulde zijn softwareoplossing voor LG-schermen.

Naast Digital Signage-oplossingen werden de nieuwste projectoren en monitoren gepresenteerd, die ook betrouwbare assistenten in bedrijfsprocessen zullen zijn.

LG HF85JS Korte afstand CineBeam Projector Ultrakorte scherpstelling, helderheid van 1500 lumen en ondersteuning voor Full HD-resolutie. Projecteert ook beelden tot 120" en heeft een ingebouwde webOS.

LG PF50KS mobiele CineBeam projector – De eerste Full HD-projector met ingebouwde CineBeam-serie op batterijen, met 1080p-resolutie voor dubbel zo heldere geprojecteerde beelddetails.

LG HU80KS 4K UHD laserprojector Levert veel helderdere, meer gedetailleerde en levensechte beelden in 4K-resolutie en HDR10-kleurengamma. Uitgerust met het functierijke webOS3-besturingssysteem.5 en heeft een ingebouwd stereo speakersysteem.

LG 29WK600 en 34WK650 – Dit zijn UltraWide HDR-monitoren, die wit en zwart helderder weergeven dan conventionele beeldschermen. HDR geeft donkere en lichte gebieden gedetailleerd weer die bij oudere normen onzichtbaar waren. HDR effect functie maakt het mogelijk om het algoritme voor het transformeren van de niet-HDR inhoud in een hogere kwaliteit, zowel voor video's en afbeeldingen. Dankzij een IPS-matrix biedt de monitor een onberispelijke kleurweergave. Naast brede kijkhoeken bieden deze UltraWide-modellen 99% dekking van het sRGB-kleurengamma.

LG 34WK500 UltraWide monitor Full HD ( 2560X1080 ) geeft u meer schermruimte in vergelijking met een 16:9 Full HD-scherm. U kunt meerdere vensters draaien en meer beelden tegelijk zien.

LG Cloud monitoren – Zijn moderne en veelzijdige desktop oplossingen met volledige anti-virus en anti-spyware bescherming. Dankzij de state-of-the-art Teradici® chipset PCoIP® Cloud monitors bieden volledige ondersteuning voor VMware View™ virtuele omgeving, waarmee u high-performance computing en rijke multimedia content delivery op een geheel nieuw kwaliteitsniveau kunt uitvoeren.

Bovendien werd de reeks monitoren gepresenteerd medische beeldvorming. Toepassing van geavanceerde productietechnologie IPS-monitoren Stelt meerdere artsen in staat een beeld op één scherm vanuit verschillende hoeken te bekijken met minimale kleurverschuiving. Bovendien wordt bescherming tegen water en stof geïmplementeerd in medische monitoren LG. Het zorgt voor de continuïteit van hun vlekkeloze werking, zelfs in omstandigheden van vocht, contact met vloeistoffen of poeders of andere problemen die zich kunnen voordoen in moderne medische instellingen.

Aangezien LG Electronics een van de wereldleiders is in de ontwikkeling en productie van apparatuur voor ventilatie- en luchtkoelsystemen, kregen de deelnemers aan de conferentie complexe oplossingen voor klimaatsystemen gepresenteerd. Multizone is al meer dan 10 jaar actief op de Nederlands markt Multi V airconditioningsystemen. Inmiddels hebben de kwaliteit, de eenvoud van het ontwerp en het onderhoud deze apparatuur populair gemaakt bij zowel eindgebruikers, installateurs als ingenieursbureaus. LG-experts delen graag hun ervaring en leiden specialisten op aan de hand van hun eigen academie.

Naast industriële complexen werden onafhankelijke oplossingen voor hotels, clubs en administratieve faciliteiten gepresenteerd: LG PuriCare luchtreiniger, die een prestatiecertificaat kreeg van Nederlands allergologen-immunologen en een klimaatregelaar LG ONDERTEKENING, Zuivert niet alleen de omgevingslucht ( tot 85 vierkante meter ) maar bevochtigt en ioniseert deze ook om een bergfris effect te creëren.

De deelnemers aan de conferentie waardeerden een andere interessante professionele oplossing voor de horeca – LG Styler stoomoven. Ongelooflijk comfortabele assistent maakt kleding snel fris, verwijdert onaangename geurtjes en allergenen, evenals kleine kreukels en opstoppingen. Een speciale ingebouwde broekenpers maakt het gemakkelijk om broekenpijlen te regenereren.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
  1. Jasper

    Beste lezers, ik ben benieuwd naar jullie mening over de partnerconferentie voor systeemintegratoren van Information Display. Zijn jullie bekend met LG professionele oplossingen en wat zijn jullie verwachtingen en ervaringen met zulke conferenties? Hebben jullie wellicht tips voor het optimaliseren van de partnerconferentie? Ik waardeer jullie feedback en kijk uit naar jullie reacties. Alvast bedankt!

    Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: