Meubels voor de eeuwigheid

Pastoe viert eeuwfeest. Trendsetters van het internationale design wijden een tentoonstelling aan het Nederlandse bedrijf in het Kunsthal Museum.

Opgericht door Frits Loeb ( Frits Loeb ) in 1913 in Utrecht, verblijdt Pastoe al bijna een eeuw lang kenners van eenvoudige, comfortabele meubelen. Een hoge waarde – Functionaliteit, daarom zijn de modellen vaak modulair. Art deco en Scandinavische invloeden zijn duidelijk zichtbaar in de vormen van opbergmeubels, tafels, fauteuils en stoelen. Zoals het bedrijf zegt: een traditie uit het verleden moderne uitstraling. In de loop der jaren werd Pastoe ontworpen door Shiro Kuramata ( Shiro Kuramata ) Hannes Wettstein ( Maarten van Severen ( Maarten van Severen ) en anderen.

Pastoe's eeuwfeest brengt enkele van de hedendaagse designsterren samen.. Konstantin Grcic ( Konstantin Grcic ) Naoto Fukasawa ( Naoto Fukasawa ) Claudio Silvestrin ( Claudio Silvestrin ) e.a. Hun projecten zullen te zien zijn in een speciale tentoonstelling ter gelegenheid van het eeuwfeest. Belangrijkste onderwerpen.. Archief ( "archieven ), Omgevingen ( "omgeving" ) en Stellingen ( "suggesties" ). De tentoonstelling debuteert op 23 februari in de Kunsthal in Rotterdam. Voortzetting van de projectpresentatie op 13 april in i Saloni in Milaan.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: