Micro-trends: 4 ideeën en 19 producten voor interieurs aan zee

Het maritieme decor is echt therapeutisch – een aanrader voor mensen die in grote steden wonen! Vul uw vakantiestemming met het juiste interieur.

Herleef herinneringen aan dagen aan zee, of laat uw dromen over de zee in uw eigen huis herleven, met meubels en accessoires die doen denken aan blauwe golven, gouden zand en zeeleven.

De streepjesprint is nu al een zomerklassieker in de interieurcollecties. De strepen kunnen verschillend zijn: breed of smal, twee of meer kleuren ( niet noodzakelijk blauw en wit ) perfect recht of golvend, zigzaggend. En om opvallende accenten toe te voegen aan het gestreepte interieur, zijn decoratieve objecten geïnspireerd op het kenmerkende koraal. Vier expressieve trends.

Idee: Strepen, geen gestreepte coltrui

1. Idee: zee en zand

1. Een idee: de streep is een golf geworden

1. idee: koralen

1. marimekko.com, , , , , archiproducts.com, vitra.com, nya.com


Zeetextiel

DG-D-PL245 kussen uit de Base collectie van DG HOME DG-D-PL254 kussen uit de Marine collectie van DG HOME DG-D-PL246 kussen uit de Base collectie van DG HOME
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: