Microtrends: 20 woonproducten voor het nieuwe jaar

Vergeet in de drukte van december niet uw huis te versieren voor de feestdagen. Hier zijn vier actuele trends om niet te verdrinken in de pre-vakantiezee van spullen, snuisterijen, geschenken en decoraties en om uw interieur stijlvol in te richten.

Oudejaarsavond: Decor

Een zeker, klassiek nieuwjaarsdecor.. goud. Maar de schitterende schittering van het edelmetaal in het interieur is alleen geschikt in redelijke doses.. als opvallende accenten, zoals poefs, schermen en spiegels, of als decoratieve accessoires Klokken, kussens, serviesgoed…..

De sfeer van een gezellig Alpenchalet wordt gecreëerd door warme plaids en een open haard, zelfs de kleinste. Hulde aan de astrologische heldin van het jaar.. Een foto van een geit of zijn naaste verwant een schaap: elke foto van deze huisdieren is welkom, evenals een foto van een schaap of een geit in een badkamer
Meubels en accessoires in hun wol ( schapenvacht ). En voor degenen die de sneeuw missen, net als in hun kindertijd, zijn er dingen die op sneeuwvlokken en sneeuwvlokken lijken qua vorm, kleur of versiering.

Gouden Kerstmis

1.

1.

1.

1.

Accessoires en decorstukken kiezen

Affiche adv 022 uit de Advertentiecollectie van Vetro MM Champa Leaf Bowl van Cucumbers Edith spiegel uit de Home collectie van Oasis
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: