Microtrends: nieuwe ervaringen in de badkamer

Een aangename badkameromgeving is even belangrijk voor ontspanning als een gezond bad. Met onze keuze uit drie actuele trends presenteren wij de badkamer in uw huis als een dagelijkse bron van nieuwe ervaringen.

De badkamer is meestal een van de kleinste kamers in een huis. Hier zijn veel belangrijke processen geconcentreerd; hier brengen we elke dag een aanzienlijke hoeveelheid tijd door. Tegenwoordig verandert de badkamer van een geïsoleerde, functionele ruimte in een volwaardige leefruimte. Het interieur wordt, net als de rest van het huis, een uitdrukking van het karakter en de stijl van de eigenaar. Toch blijft functionaliteit een van de belangrijkste uitdagingen bij het ontwerpen van badkamers; in feite wordt het scala van deze eisen voortdurend uitgebreid.

De badkamer wordt steeds vaker gezien als een plek om te ontspannen, af te koelen en te herstellen. In de wereld van vandaag, waar de privé-ruimte steeds meer wordt samengeperst en de externe realiteit binnenstormt waar en wanneer we maar willen, is de mogelijkheid om alleen te zijn van onschatbare waarde. Het potentieel van de badkamer is in dit verband bijzonder belangrijk.

Met de juiste ruimte en de juiste sfeer, die een tijdelijke ontsnapping aan de zorgen van de buitenwereld mogelijk maakt, kan de badkamer een oase worden om het mentale en fysieke evenwicht te herstellen en de energie vrij te maken die nodig is voor een actief leven.

Dynamische geometrie

1.

1.

1.

Badkameraccessoires kiezen

K-16257 Clip-on hanger uit de Margaux collectie van Kohler Container met verdelers 790692XX uit de Joyce collectie van Villeroy& Boch Twig zeepbakje van Cucumbers
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: