Microtrends: 20 producten die nooit uit de mode zullen raken

Radicale veranderingen om de paar jaar zijn een luxe die we ons niet kunnen veroorloven, vooral niet in tijden van wereldwijde financiële onrust. Hoe om te gaan met het constante verlangen naar verandering?

Interieur voor alle tijden

De ervaring leert dat trendy, seizoensgebonden stukken snel gaan vervelen. Aangezien wij tijdens onze werkdag zoveel visuele informatie tot ons nemen, willen wij in onze huizen eenvoudige en functionele maar elegante, zelfvoorzienende en helemaal niet saaie meubels en inrichting hebben. Omring je met tijdloze voorwerpen waarvan je aan het uiterlijk niet kunt zien uit welk tijdperk ze stammen ze zijn overal en altijd up-to-date. Interieurs die niet overladen zijn met mode, waar een gezellige, ontspannen sfeer heerst en waar je jaren mee vooruit kunt, zonder ooit iets te willen veranderen. En als u het beeld toch wilt veranderen, kunt u altijd een beroep doen op de accessoires.

Woonkamer

1.

1.

1.

1.

Kleurrijke accessoires en decoraties kiezen

Loop mobiel tussenschot door Abstracta Abbracciaio kandelaar van Kartell Print Trett 08257 poster van Eichholtz
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: