MILLAMI SPACE, een nieuwe co-working ruimte door Milla Rezanova.

De nieuwe co-working space van Milla Rezanova, de bekende interieurontwerpster, is geopend in Tryohorka. De bewoners van MILLAMI SPACE co-working space verzekeren dat de uitwisseling van ervaringen en ideeën niet alleen de productiviteit verhoogt, maar ook helpt om niet-triviale oplossingen te vinden.

De clubruimte in een oud gebouw van de voormalige fabriek in Trekhgornaya is verdeeld in onafhankelijke huizen met toegewezen stoelen, vergaderzalen en lezingen.

Website:

Website: Hide

Er is ook MILLAMI HOME, een winkel met Milla Rezanova's kenmerkende illustraties en woondecoraties, en MILLAMI SCHOOL, de School voor Ondernemen, Schetsen en Inspiratie.

Een verscheidenheid aan prijsplannen biedt bewoners een testdag met toegang tot de werk- en gemeenschappelijke ruimten, de co-working ruimte zelf, evenals een glazen kantoorruimte en een persoonlijk kantoor/thuiskantoor. Onbeperkt Wi-Fi en aanvullende diensten, zoals vergaderzalen, kluisjes voor individueel gebruik, kleurenafdrukken en een postbus, alsmede designinterieurs, vergroten de commerciële aantrekkingskracht van MILLAMI SPACE.

De planning en inrichting werken voor de belangrijkste behoeften van de bewoners: vruchtbare workflow en veelzijdige communicatie.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: