Muziek en Dostojevski

Gespecialiseerde tentoonstelling van high-end audioapparatuur Moscow Audio Show – 2013 werd gehouden in Amsterdam van 2 tot 4 november. Ook Next toont zijn innovaties.

De locatie voor de Moscow Audio Show was het Iris Congress Hotel. In de Volga Lena kamer Vervolgens werden twee systemen geplaatst bestaande uit componenten van de Britse merken Chord Electronics en PMC. Eรฉn systeem gebruikte een topklasse full-size set van Chord Electronics en MB2 Se luidsprekers van PMC. In de tweede de Choral serie van Chord Electronics en de fact 8 luidsprekers van PMC.

Drie systemen tentoongesteld in het interieur van een hotelkamer. De eerste bestond uit Zu Audio-luidsprekers Druid of Defenition samen met een Soulines Hermes vinyl platenspeler en een set Cary Audio buizenversterkers en CD speler. Het tweede systeem bestond uit een Roksan Kandy luidspreker, een Roksan Oxygene kit en een MJ Acoustics subwoofer. En de derde.. Cyrus set en Diapason Astera luidsprekers.

Colin Pratt ( Colin Pratt ) van Chord Electronics en Mike Picanza ( van PMC hielpen de bezoekers de mogelijkheden van audiotechnologie te begrijpen. En Igor Gligorov, oprichter en ontwerper van Soulines, presenteerde zijn nieuwe Dostojevski DCX vinyl platenspeler. Kijk uit naar al het laatste nieuws van de Next Hi-Fi showrooms.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: