Op zes hectare: Hoe een klein landhuis in te richten met een budget

De manier waarop je naar buitenfeesten kijkt is de laatste tien jaar radicaal veranderd. Het landhuis is het hele seizoen de plek voor vrijetijdsbesteding in de open lucht. En het is aan u om een vakantie te creëren die precies bij u past… Hoe bereik je dit effect ten koste van het interieur en zonder verspilling??

Inhoud van het artikel

Op de foto: Ekaterina Markelova en Andrei Lobin, kantoorontwerpers

Hier afgebeeld: Log home decor. Een project van ontwerpers Daria Shirokova en Inga Arshba. Foto door Kirill Ovchinikov.

Kies uw stijl en decor

Voor een ontwerp van een landhuis dat zo dicht mogelijk bij de natuur staat en rust biedt, is het beter om moderne stijlen en overdreven urbanisme in het ontwerp te verwerpen. De beste opties voor een landhuis interieur- de verschillende landstijlen: Engels, Amerikaans, Provençaals en mediterraan.

Afwerking. In een kleine ruimte is het beter de voorkeur te geven aan lichte kleuren in de decoratie, en het interieur te verlevendigen met kleine heldere accenten. Probeer zoveel mogelijk natuurlijke materialen te gebruiken: hout, steen, keramiek.

Meubilair. Het interieur van het landhuis is ook goed omdat je meubels uit verschillende periodes en stijlen kunt combineren. Antieke elementen- Kasten, bordenrekken en ladekasten zonder al te veel moeite kunt u hem aanvullen met rieten fauteuils of moderne banken en rekken. het belangrijkste is dat u al te opzichtige combinaties vermijdt.

Textiel is het beste als het stevig en slijtvast is.

  • Maca tafelkleed van Slabbinck.
  • Tonin casa Sailon T4386 sierkussen.
  • Amarela kussen van Slabbinck.
  • Amazonia Stijlvol kussen van Nest.

Textiel. Dicht katoen en linnen zijn geschikt voor bijna alle landhuisstijlen. Kunstleer, bont en suède kunnen een rustiek of Amerikaans interieur aanvullen. Geruit katoen past bij de landelijke stijl, terwijl Provençaalse strepen of ingetogen bloemenprints goed passen bij de Engelse plattelandsstijl.

Decor. Accessoires zijn ook goed met natuurlijke materialen: rieten manden, keramiek, gesneden beeldjes van hout en been, kaarsen, familiefoto's, composities van gedroogde bloemen. De vloer zou er geweldig uitzien met matten en zelfgemaakte matten.

Wees ook niet bang om te experimenteren, vul het interieur met onverwachte heldere objecten.

  • Woodclock door Horm.it
  • De DB003127 kisten van Dialma Brown
  • Kraan FA0070276-0485 van IFAB
  • VTRL1027A spiegel van Ralph Lauren Home

Houtklok van Horm.het.

Afschaffing van redundantie

Een belangrijk punt dat we vaak vergeten: de beste opties voor een landhuisinterieur zijn Het landhuis is geen opslagplaats voor oude en kapotte spullen. De aanvankelijke motivatie is bijna altijd dezelfde: waarom geld uitgeven aan een nieuwe fauteuil als je een versleten oude met een gebroken poot kunt inleveren?. Is het een wonder dat het huis rommelig en oncomfortabel wordt?? Het landhuis zal er geweldig uitzien met een vleugje retro, diverse handgemaakte spullen, en de oude spullen horen alleen op een stortplaats, maar niet in een landhuis. Een goed voorbeeld kan een foto zijn van een datsja-ontwerp op het internet of in interieurbladen. Als u van uw landhuis een volwaardige ontspanningsplek wilt maken, moet u goed begrijpen dat het gebeeldhouwde dressoir van uw grootmoeder ja, krassende theekopjes en kapotte apparaten.. geen.

Meer landhuisontwerpen bekijken

Interieur van een landhuis uit een project van de architect Andrej Stube Landhuis interieur van NaKrutoY design studio project Interieur van een landhuis uit een project van Le Petit Marion

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: