Pascal Delplass over de vernieuwde Jacob Delafon stijl

Jacob Delafon nam tijdens haar bezoek aan Amsterdam deel aan de PinWin Awards. In haar interview voor het tijdschrift vertelt ze over de vernieuwde stijl van Jacob Delafon, de evoluerende technologie van het merk, de specifieke kenmerken van de Nederlands markt en wat ze leuk vindt aan deelname aan de PinWin-competitie.

Over stijl. Onze belangrijkste taak is om van een oude dame een jonge dame te maken De levensstijl van het hedendaagse Frankrijk weerspiegelen, waaraan wij zeer gehecht zijn. Frankrijk met zijn cultuur en traditie inspireert ons gedurende de hele geschiedenis van het merk. Jacob Delafon viert 125 jaar. Het is tijd om het merkimago op te frissen Om een oude dame in een jong meisje te veranderen, bij wijze van spreken. Allereerst hebben wij al onze showrooms opnieuw ingericht: traditionele houten vloeren, antieke tegels en wanddecoratie, kaarsen, muziek, en in deze sfeer van Parijse chic komen onze technologische oplossingen voor de woning op een heel bijzondere manier tot hun recht. U zult niet per se hetzelfde willen in uw badkamer wanneer u onze showroom bezoekt, maar u kunt de Franse stijl ten volle ervaren. Onze tweede stap in de merkvernieuwing Het is natuurlijk een nieuw product. De ontwerpers van Jacob Delafon werken actief aan Frans geïnspireerde collecties.

De technologie en het nieuws. De belangrijkste veranderingen op het gebied van technologische innovaties houden verband met de Jacob Delafon douchegarnituren. Onze innovatie.. is het douchesysteem en het 2-in-1 voorwandinstallatie systeem. Een prachtig ontworpen paneel, met alle benodigde accessoires gemonteerd op de voorkant van het paneel- kranen, schakelaars, kranen. Uiteindelijk hebt u slechts één loodgieter nodig om de waterafvoer voor te bereiden en het paneel te installeren. De voordelen zijn duidelijk: het is niet nodig een heel reparatieteam in te huren om de tegels te leggen en de douche-elementen te installeren één persoon kan de hele klus in een paar uur klaren… Het paneel is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, dus het is gemakkelijk om de perfecte pasvorm voor elk decor te vinden. De douche wordt ook gemakkelijker te onderhouden en te repareren.

Over internationale samenwerking. Het Franse bedrijf Jacob Delafon maakt deel uit van de Amerikaanse groep Kohler die ontwerpstudio's heeft in alle regio's van de wereld ( VS, VK, Frankrijk, India, China ). De uitdaging van de ontwerpstudio- specifieke producten voor de lokale markt creëren, rekening houdend met de behoeften en voorkeuren van die markt. De ontwerpers van deze ateliers komen echter eenmaal per jaar samen om hun creaties te bespreken, ideeën uit te wisselen en marktbehoeften uit te wisselen. De bijeenkomsten zijn zeer productief, ideeën uit de ene regio "migreren" aan anderen en worden daar verder ontwikkeld. Het bovengenoemde douchepaneel is bijvoorbeeld zo uitgevonden.

Over de Nederlands markt. De Nederlands markt is zeer eclectisch: men houdt hier van de goede oude klassiekers, maar heeft ook aandacht voor alles wat nieuw, trendy en ongewoon is. Hierdoor kunnen wij de Russen creatieve, zelfs flamboyante producten aanbieden die bijvoorbeeld in het conservatieve Duitsland veel slechter zouden worden ontvangen. Uitstekende functionaliteit een andere voorkeur van de Nederlands klant, naast een goed ontwerp.

Over de PinWin prijsuitreiking. PinWin gaf ons de kans om zijn producten vanuit nieuwe, onverwachte hoeken te bekijken. Ik zat in de jury van de wedstrijd, was aanwezig bij de prijsuitreiking en ken het werk van de deelnemers uit de eerste hand. Een integraal onderdeel van de designprojecten van de wedstrijd, waarin de deelnemers de producten van het merk harmonieus konden combineren en in verschillende situaties konden laten zien Hier is iets wat ik in het bijzonder wil noemen. Dat is waar ik het over had vanaf het podium, het uitreiken van de winnaars. Ik wilde graag zien hoe onze producten passen bij meubels en afwerkingen van andere merken.

Pascale Delplas' vier favoriete producten:
Presqu'ile Een zeer vrouwelijke collectie. Het ontwerp wordt gedomineerd door vloeiende lijnen en rondingen, en het voor de kasten gebruikte materiaal is hout. De slimme indeling van de opslag is een groot plezier.
Terras Deze collectie gebruikt opnieuw hout als materiaal om de meubelelementen te produceren.
Samengesteld – Dit jaar hebben we de collectie kraanwerk gelanceerd. Ze hebben een minimalistisch, modern ontwerp en een zeer mooie afwerking platina. Voor mij is het het nieuwe chroom.
Oppervlak de nieuwe douchebak die we op de laatste beurs in Frankrijk hebben geïntroduceerd. Gemaakt van stevig, ruw aanvoelend materiaal op basis van kwarts.
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: