Renovatie van een tweekamerwoning

In een standaardflat, waar er slechts twee kamers zijn, kunt u nog enkele oplossingen toepassen die de herinrichtingsmogelijkheden bepalen. De belangrijkste uitgangspunten zijn uw levensstijl en het aantal gezinsleden dat in de flat woont.

Niet elke flat kan bogen op een ruime keuken. Daarom, als je een twee-kamer Chroesjtsjov appartement, de eerste optie voor mogelijke herontwikkeling- het is het samenvoegen van een van de kamers met de keuken. «De 'Semi Kitchen' En een kleine kamer geeft een behoorlijke hoeveelheid ruimte om comfortabel te koken en te entertainen. In een dergelijke ruimte kunt u met gemak een normaal keukenblok met alle nodige apparatuur plaatsen, en op de plaats van het vroegere tussenschot de eettafel. Om deze ruimte nog ruimer te maken, kunt u de muur van de slaapkamer iets verplaatsen. Met een slaapbank in uw nieuwe woonkamer kunt u overnachtende gasten.

  • De Hills slaapbank van Swan
  • De Mallorca slaapbank van Domingo Salotti
  • Cabine slaapbank van CTS Salotti
  • Slaapbank Albert van de fabriek Meta

Hills slaapbank van Swan.

Als u een gezin met kinderen hebt en u het zich niet kunt veroorloven een kamer op te offeren, probeer dan de balkon. Deze oplossing werkt natuurlijk alleen als het balkon toegankelijk is vanuit de keuken. Dan krijg je kostbare vierkante meters waarop je bergruimte of een comfortabele eettafel kunt zetten.

Ruimtebesparing in de keuken door de wasmachine naar de badkamer te verplaatsen. Hiervoor is het beter om badkamer en toilet te combineren. Bij deze "kleine" verbouwing van een tweekamerwoning in Chroesjtsjovka wordt de badkamer groter en wordt alles wat je nodig hebt erin geplaatst.

Afgebeeld: Ido wastafel 1116601101101.

Voor gezinnen met kinderen is ook een optie. Natuurlijk zal het maken van twee volwaardige slaapkamers en een woonkamer in een flat van standaardgrootte nauwelijks helpen om een Chroesjtsjovka opnieuw in te richten. Maar er is nog steeds een uitweg. We houden de kinderen een aparte slaapkamer: ze gaan meestal vroeger naar bed, en ze hebben ook rustige tijd nodig om hun huiswerk te maken. We combineren de keuken met de kamer en zetten er een slaapbank in die 's nachts als bed voor de ouders dient. Om het keukenblok te verbergen kunnen schuifpanelen worden overwogen. Zo heb je niet het gevoel dat je in de keuken slaapt…

Meer platte ontwerpen

Interieur van de flat uit een project van de ontwerpstudio ToTaste Interieur van een flat uit een project van een ontwerper Interieur van een flat in een project van de ontwerpstudio ToTaste
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: