Studio in moderne minimalistische stijl: ontwerp van Natalia Belyakova

Minimalisme is een stijl die helpt een ruimte te verlevendigen met precies de juiste voorwerpen en vormen. Sofa's, banken en consoles zijn misschien prima, maar niet hier. In dit interieur is alleen wat nodig is voor het leven geschikt.

Het interieur van een kleine flat moet goed doordacht zijn: de kleine keuken heeft alle noodzakelijke apparatuur, de TV kan zowel vanaf de bank als boven de bar worden bekeken. Zelfs een plaats voor een kerstboom is op voorhand voorzien!

Flat Info: Een eenkamerappartement met een oppervlakte van 60 m². in Sky Fort wooncomplex op. Amsterdam.

De eigenaars van de flat: De alleenstaande man.

De wensen van de klant: Minimalistisch interieur in een moderne stijl.

Een herinrichtingsplan voor een studioflat.

Het herinrichten van een studioflat was vooral om ruimte te maken voor een kleine slaapkamer. Een eigen kamer om te ontspannen helpt je te ontspannen en aan te sterken. De slaapkamer behoudt een kleine loggia, terwijl een tweede balkon is toegevoegd aan de keuken-woonkamer.

Bovendien is in de entree een aparte kleedkamer ingericht. Deze oplossing maakte het mogelijk de hal niet te overladen met extra meubilair. Alleen de ingebouwde kasten waren hier nog. Voorzien van spiegelfronten worden ze gecombineerd met de glanzende tegels en talrijke spots om het licht te weerkaatsen en de muren visueel te verlengen.

Bij de herinrichting van een studioflat moest de ontwerper een manier vinden om te spelen met de gebroken configuratie. Bijvoorbeeld, door het balkon te verbinden, werd een niche gecreëerd.. Een koelkast past hier perfect, de andere gebroken hoek is "doorleefd" Sprekers van muziekcentrum. De bartafel creëert een visuele grens tussen de keuken en de woonkamer. Door het royale gebruik van ruw metselwerk, glanzende tegels en glasblokken oogt de ruimte groots.

De flat, waarvoor Natalia Belyakova het ontwerpproject ontwikkelde, bevindt zich op de 22e verdieping van een nieuwe zakenwijk. Het gebouw naast de Nagatinskaya-kade biedt een prachtig uitzicht op de stad en de Moskva-rivier. En het is dit gevoel van vrijheid en ruimtelijkheid dat de ontwerper wilde behouden in het interieur van de flat.

De ruime entreehal wordt van de keuken/woonkamer gescheiden door een glazen portaal. Deze techniek verdeelt deze ruimtes en verenigt ze tegelijkertijd.

Minimalistische decoratie wordt versterkt door een opengewerkt patroon op de spiegelende kastfronten.

Het railsysteem met verstelbare soffits past perfect bij de stijl van het interieur.

De muur achter de bank is bekleed met donker behang met de Eiffeltoren die zich naar boven uitstrekt, met zijn fonkelende lichtjes tegen de nachtelijke hemel.

«Tapijt" Lichte tegels op de vloer dupliceren de vorm van het verlaagde plafond. Het geeft visueel voorrang: de keuken, met zijn langwerpige, goed verlichte werkblad, ligt aan de rand van de kamer, de woonkamer.. in het midden.

Het raam in de keuken lounge is alleen gedrapeerd met een lichte tule. Het uitzicht vanaf zo'n hoogte is bij elk weer prachtig.

Een streng hoofdbord is niet alleen decoratief, maar ook functioneel Achtergrondverlichting is erin verborgen. Hier zien we een kleine afwijking van het algemene ingetogen interieurschema in de vorm van felrode accenten, die de slaapkamer sterk verlevendigen.

In de opening tussen de slaapkamer en het balkon werden enorme glazen deuren geplaatst om maximaal zonlicht binnen te laten. Als u 's ochtends wilt gaan slapen, kunt u de zonneschermen, die dit licht tegenhouden, laten zakken.

De badkamer is uitgerust met een douchecabine met een groot aantal extra functies. Er is ook een wasmachine.

Het decor van brede horizontale strepen is bedoeld om de ruimte van een kleine badkamer visueel uit te breiden.

Een project van de ontwerpster Natalia Belyakova inschrijver voor "beste 3D ontwerp voor een flat tot 70 m²". .» op .

Zie andere projecten

Interieur van de flat van een door de ontwerper gerealiseerd project Plat interieur van een project gerealiseerd door een ontwerper Interieur van de flat van een door de ontwerper gerealiseerd project
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: