Studio in minimalistische loftstijl: ontwerp van Anton Chasovikov

De loft heeft metselwerk, grote ramen en zichtbare architectonische details. Minimalisme daarentegen suggereert het gebruik van laconieke meubelvormen, neutrale kleuren en een eenvoudige compositie. Hoe combineer je deze stijlen in één flat?

Bepaalde kenmerken van minimalisme en loft harmonieus samengevoegd in de inrichting van 1 kamerflat.

Flat details: Studio van 39 m².. in een gebouw van 9 verdiepingen.

De eigenaars van de flat: jong paar.

De wensen van de klant: maximale leefruimte.

Indeling eenkamerappartement.

De eigenaars van deze flat hebben besloten om af te zien van modieuze nu het combineren van twee multifunctionele zones- keuken en woonkamer. De ontwerper Anton Chasovikov is aangeboden om de bestaande ruimte te maximaliseren met behulp van de interieurstijl. De ontwerper besloot twee stijlen als uitgangspunt te nemen – minimalisme en loft.

Hoe ziet het eruit?? Witgekalkte en gestructureerde metselwerk, een minimum aan interieur items, meubels met strikte geometrische vormen, een ingetogen kleurenschema. Om de flat te transformeren, heeft de ontwerper de winnende kenmerken van twee moderne stijlen gebruikt om zoveel mogelijk ruimte vrij te maken en het comfortabel te maken voor een jong, modern stel om in te wonen.

Om daglichttoetreding mogelijk te maken zijn in de keuken en de woonkamer de dorpelblokken en deuren naar de loggia verwijderd. In plaats daarvan hebben ze deuren van vloer tot plafond geïnstalleerd.. schuifdeuren in de woonkamer en draaideuren in de keuken. Het is een grote verandering voor een 1 slaapkamer flat.

Het grafische interieur wordt benadrukt door het zwart-witte kleurenschema en de geometrische meubelvormen. Gladde contouren van een fauteuil maken de soberheid van het interieur enigszins glad.

De combinatie van witgekalkte en opzettelijk verouderde getextureerde baksteen geeft het interieur een dynamische toets.

De koelkast op de geïsoleerde loggia. Dit creëert meer ruimte in de keuken.

Brede vensterbanken op het balkon maakten er een soort observatiedek van.

De badkamer valt op door zijn sobere lijnen: dambordvloer, witte lambrisering, accenten in limoengroen.

Platte projectcatalogus

Interieur van de flat uit het project van architectenbureau Le Atelier Interieur van de flat uit het project gerealiseerd door decorateur Anna Pavlova Interieur van een flat uit een project van architect Dmitry Sorochan
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: