To be or not to be: een volwaardig bed in een studioflat

Is er ruimte voor een bed in een eenkamerwoning?? Dit is waarschijnlijk een vraag voor iedereen met een kleine flat. Statistieken tonen aan dat een bed absoluut "moet", omdat er in 90% van de gevallen plaats is voor een bed in een eenpersoonskamer of studio. Lees verder om te weten te komen hoe het moet, en, nog belangrijker, hoe je het moet versieren.

Een goede nachtrust is heel belangrijk voor ons welzijn en onze gezondheid, maar volgens deskundigen kan dat alleen in een volwaardig bed. Er zijn banken met matrassen, maar die zijn te duur en de keuze is klein. Bovenop de aankoop krijg je het dagelijkse ongemak van het in elkaar zetten en uit elkaar halen van het bed. Natuurlijk, als het aantal gezinsleden meer dan twee is, en de kamer toch als kinderkamer moet dienen, dan zult u waarschijnlijk beperkt zijn tot een sofa. Er zijn ook mogelijkheden om van de muur een bed te maken of een uittreksysteem vanaf de loopbrug, maar die zijn allemaal duur om uit te voeren en niet altijd geschikt, dus laten wij ze buiten beschouwing. Laten we eens kijken wat de indeling van een eenkamerwoning is, waar ruimte is voor een bed.

  • Het Patrick transformer bed van Milano Bedding
  • het hoogwaardige TRAVEL STUDIO transformatorbed van Ligne Roset
  • Het Swing transformer bed van Clei
  • de Long Island slaapbank van Dorelan

Het Patrick transformatorbed van Milano Bedding.

Een volledige slaapkamer in een flat met een ruime keuken

Om de slaapkamer in te richten, moet u eerst de functie van de kamer bepalen.. Waar de woonkamer zal zijn? De bankgroep kan proberen in de keuken te plaatsen, indien deze ruimte niet kleiner is dan 18 m2. . In dat geval wordt de woonkamer een slaapkamer… Competente planning is een kans om een probleem aan het begin op te lossen.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
  1. Stan

    Wat is de beste oplossing voor een studioflat: een volwaardig bed of iets anders?

    Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: