Top 5 wasmachines: per M.Yandex-video’s en bezoekers.Markt

Wat maakt de beste wasmachines? Waarschijnlijk degene die het meest actief worden gekocht! De redactie van de website begint aan een reeks experimenten: we vragen vertegenwoordigers van toonaangevende winkelketens om een lijst van de best verkochte huishoudelijke apparaten van de maand, en vervolgens vergelijken we ze met de populairste modellen volgens online marktplaatsen.

Top 5 wasmachines volgensM.Video"

Compact, vooraan gemonteerd, onder 20k. De beste wasmachine volgens de verkoopstatistieken van juni-juli 2014.. zijn voorladers met 4 tot 6kg. De ( kopers letten naast de prijs vooral op de grootte ) de ideale kandidaat voor dit product Een compacte wasmachine met een verhoogde capaciteit.

De naam van de wasmachine Wat interessant is
( de verklaring van een vertegenwoordiger van de winkelketen )
Prijs
LG M1222ND3 De Inverter Direct Drive motor maakt deze machines betrouwbaar en duurzaam. Dankzij 6 Zorgslagen Technologie ( 6 Motion ) de wasmachine detecteert het algoritme van de trommelrotatie, zodat het de optimale wasbeurt voor elk soort stof biedt. Kopers geven vaak commentaar op het moderne ontwerp. 19490 wrijven.
Indesit WIUN 102 ( CSI ) Het belangrijkste argument voor Indesit wasmachines redelijke prijs. Bovendien zijn hun machines zuinig in waterverbruik. 8490 ROEBEL.
LG M1096ND4 Deze wasmachine is uitgerust met de innovatieve '6 Easy Care Movements' ( 6 Motion ) en selecteer onafhankelijk het juiste drum rotatie algoritme. De machine biedt maar liefst 13 automatische wasprogramma's. Het heeft een compact formaat en een goede opslagcapaciteit. 15.990 roebel.
Indesit MISE 605 ( CIS ) Elke wascyclus is ontworpen voor een specifiek type stof. Zelfs de fijnste materialen behouden hun textuur. 13490 ROEBEL.
Indesit WISL 103 ( CIS ) Het model onderscheidt zich door zijn compacte afmetingen, maar is uitgerust met een ruime trommel. 8490 roebel.

Top 5 wasmachines volgens Yandex bezoekers.Markt

Top vijf online leiders in de categorie "automatische wasmachines" Ziet er totaal anders uit dan de M-store verkoop statistieken.Video". Andere merken zijn in trek, de keuze waar de consument meer op let is het geluid van de wasmachine. Alleen de prijsklasse van ( 13-15 duizend ( machines hebben een vergelijkbare keuze van gebruikers. wrijven. ) en hun voorlaad type.


Lees ook:

  • 10 items om uw manicure te redden
  • 6 wasmachines die het gezinsbudget niet breken
  • Sergei Rosya over moderne wasmachines

Naam wasmachine Wat interessant is ( klantenfeedback met een minimum aan spellingswijzigingen ) Prijs
Bosch WLG 24160 Hij neemt weinig ruimte in beslag in de badkamer, werkt stil en is goed gebouwd. Er zijn veel kinderkleren te wassen, dus de machine voldoet aan zijn taken op de uitstekende! Zeer nuttige super spoeling, voor wasgoed en kinderkleding. vanaf 11 990 roebel.
Bosch WLG 24260 De wasmachine is goed, soms uitstekend in zijn prijscategorie, als de achtergrondverlichting van het display niet storend is, is Bosch te verkiezen boven een vergelijkbare Siemens, omdat hij veel goedkoper is, en het verschil niet voelbaar is. vanaf 12 420 roebel.
Siemens WS 10G160 Was rustig, ik vergeet het helemaal. Fluit luid bij het wringen, maar schudt niet, staat stil. De nachtwas is belangrijk voor grote spelers. ( hij heeft een nachtstand &#41 zonder het centrifugeren;. De machine doet de was en u maakt het programma 's morgens af. Bij 30 minuten zullen sterk vervuilde voorwerpen met hardnekkige vlekken niet perfect wassen. Maar in andere modi wast het heel goed, ik heb iets om het mee te vergelijken. Het neemt niet veel plaats in in de badkuip, is stil en goed gemonteerd, en dit werd gedaan met een goedkoop kinderwasmiddel. Erg blij dat de kleding niet gekreukt is, het is bijna glad. Ook is er een knop, als je die indrukt, wordt de stand verlaagd, maar de waskwaliteit lijdt er in dit geval niet onder. Zo kan bijvoorbeeld het programma van 1 uur en 50 minuten worden teruggebracht tot 1 uur. U kunt de centrifugesnelheid veranderen of helemaal stoppen. Je kunt de temperatuur niet veranderen in programma's, maar er zijn genoeg programma's, dus het lijdt niet… Een lading van 5 kg voor een stel met een baby en we hebben genoeg voor één persoon. vanaf 11.380 roebel.
LG F-1096SD3 Een geweldig ding voor kleine baden. Merk ook op dat je hem niet tegen de muur kunt zetten.. aan de achterkant komen slangen ( nog eens + ongeveer 5-7 cm. ). vanaf 12.274 roebel.
Bosch WLG 24060 De nadelen zijn misschien een kleine hoeveelheid wasgoed die gewassen kan worden, maar ik denk dat dat voor de meeste mensen genoeg is. Voor wie alleen of met twee personen woont. Voor een groot gezin zou ik een grotere verwachten. En in het algemeen blij met de wasmachine. Gekocht voor een huurwoning. Wij zijn met de huurder overeengekomen dat de kosten eerlijk verdeeld moeten worden, zodat het belangrijkste voor de huurder een redelijke prijs was en voor ons de kwaliteit ( want uiteindelijk moeten wij ermee leven ). Uiteindelijk vonden we net een luxe optie die voor beide geschikt was. vanaf 10.480 roebel.
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: